İTSO üyelerine sertifika

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası’nın (İTSO), BEBKA desteğiyle düzenlediği ‘Dış Ticaret Uygulamaları ve Uluslararası Pazarlama Uzmanı Eğitimi’ni başarıyla tamamlayan 83 kursiyere sertifika verildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Ocak 2014 22:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İTSO üyelerine sertifika

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası'nın (İTSO), BEBKA desteğiyle düzenlediği 'Dış Ticaret Uygulamaları ve Uluslararası Pazarlama Uzmanı Eğitimi'ni başarıyla tamamlayan 83 kursiyere sertifika verildi.

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası'nın (İTSO), Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı'nın (BEBKA) desteği ile gerçekleştirdiği, 'Dış Ticaret Uygulamaları ve Uluslararası Pazarlama Uzmanı' kursu sona erdi. 6-23 Ocak 2014 tarihleri arasında düzenlenen toplam 64 saatlik eğitime katılan 83 kursiyerin tamamı başarılı olurken, hak ettikleri sertifikalar törenle hak sahiplerine verdi. Meclis Başkanı Sadık Gülerer, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Semiz ile Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Uğur, Selçuk Armağan ve Rıdvan Kocaağa'nın katıldığı törende konuşan İTSO Başkanı Metin Anıl, üyelerinin her türlü ihtiyaçlarında yanlarında yer alıp yaşadıkları sıkıntılara çözüm bulmayı ilke edindiklerini söyledi. Anıl, üyelerinin dış ticaret elemanı konusundaki sıkıntıları kendilerine aktarmaları üzerine, hemen harekete geçtiklerini belirtti. Konuyu BEBKA yetkilileri görüştüklerini ifade eden Başkan Anıl, 'Böylece bugün sona eren kursu düzenledik. Programı başarıyla tamamlayan genç arkadaşlarımız, üyelerimizin dış ticaret bölümlerinde istihdam edilecekler. Bu uygulamamız sayesinde bir yandan gençlerimize istihdam fırsatı sağladık, diğer taraftan da üyelerimizin kalifiye eleman soruna çözüm getirdik' diye konuştu.

İnegöl'ün güçlü bir ekonomiye sahip olmasında İTSO'nun küçümsenmeyecek bir payı olduğunu vurgulayan İTSO Meclis Başkanı Sadık Gülerer de İTSO meclis ve yönetim kurulu üyelerinin ülke ekonomisinin gelişmesine katkı yapmak, İnegöl ekonomisini daha güçlendirmek için var gücüyle çalıştıklarını söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber