Kırşehir'de gençler okçuluk öğreniyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Kırşehir Evranspor Kulübü Derneği tarafından hazırlanan “Kırşehir’de Gençler Ata Sporu Okçuluk Öğreniyor” projesi kapsamında Okçular Şenliği düzenlendi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Ocak 2014 09:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kırşehir'de gençler okçuluk öğreniyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Kırşehir Evranspor Kulübü Derneği tarafından hazırlanan "Kırşehir'de Gençler Ata Sporu Okçuluk Öğreniyor" projesi kapsamında Okçular Şenliği düzenlendi.

Aşıkpaşa Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen Okçular Şenliği'ne Vali Özdemir Çakacak, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, İl Emniyet Müdürü Mustafa İncebay, İl Genel Meclis Başkanı Şuayip Soysal, Gençlik ve Spor İl Müdürü Şaban Güneş, Evranspor Kulübü Başkanı Alparslan Demirbaş ile sporcular ile aileleri katıldı.

Şenlikte yaptığı konuşmada, sporcu gençlerimizle birlikte beraber olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Özdemir Çakacak, "Yapacağınız sportif faaliyetler sizleri ileride çok farklı noktalara götürecektir. Öncelikle derslerinizde başarılı olmalı, sonrasında eğitimle birlikte sportif faaliyetleri yürütmelisiniz.

Bizler, Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak, gençlerimizin ülkemiz için ne kadar değerli olduğunu biliyoruz. Ülkemizin çok genç bir nüfusa sahip olması ülkemizin en önemli zenginliğidir. Gençlik ve Spor Bakanlığımız, gençlerimize sporu sevdirmek amacıyla çeşitli projeleri desteklemektedir. Bu kapsamda Ata sporumuz olan okçuluk da ilimizde gençlerimize öğretiliyor" dedi.

Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci de "Okçuluk Şenliği"nin gerçekleştirilmesinde emeği geçen herkesi tebrik ederken, "İlimizde düzenlenen bu tür spor faaliyetlerinin ne kadar kıymetli olduğunu, gençlerimizin spora olan ilgisinin artmasının ne kadar önemli olduğunun farkındayız. İlimizde gençlerimize ve spora verdiğimiz değeri arttırmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Program Evranspor kulübü tarafından 'Okçuluk Kursu'na katılan sporculara Katılım Sertifikalarını vermeleri ile devam etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber