Metruk binalar alkoliklerin mekanı haline geldi

Bilecik’in İsmet Paşa mahallesi, Yayla sokakta yer alan ve şimdilerde kaderine terk edilen Bilecik Belediyesi’ne ait iki katlı bazı binalar alkol alanların adeta mekanı haline geldi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Ocak 2014 10:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Metruk binalar alkoliklerin mekanı haline geldi

Bilecik'in İsmet Paşa mahallesi, Yayla sokakta yer alan ve şimdilerde kaderine terk edilen Bilecik Belediyesi'ne ait iki katlı bazı binalar alkol alanların adeta mekanı haline geldi.

Yaklaşık 35 sene evvel yapılan binaların bazılarında hala insanlar ikamet ederken, bazı binalar ise boşaltmış durumda. Camları kırık, kapıları sökülmüş halde bekleyen binaların odun, kömür depoları, tavuk kümesi haline getirilmiş durumda olanları da bulunuyor. Kimin girip çıktığı belli olmayan ve atıl kalan binalar, evsizlerin ve alkol kullananların barınağı haline geldi. Terk edilen binalar kokudan ve pislikten girilemez terk edilmiş halde bekliyor. Mahalle sakinleri, "Bu binalara sahip çıkılsın, yada yıkılması düşünülüyorsa bir an önce yıkılsın, Bu binalara bir an önce çözüm bulunsun. Geceleri korkuyoruz" diyerek yetkililere seslendiler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber