Emniyet Müdürü'nü kızdıran kazı

Haber Giriş : 12 Mayıs 2006 13:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Belediye, temel kazısı yaparken iş makinesi, Telekom kablolarını kopardı. Emniyet'in iki saat dünyayla bağlantısı kesildi. Çok kızan Cerrah, önce müteahhidi azarladı, sonra da müteahhit karakolda ifade verdi

Vatan Caddesi'nde İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün hemen yanında yapılan Kültür Merkezi inşaatının temel kazıları sırasında Emniyet'in telefon hatlarının bağlı olduğu kablolar koptu. İş kazası nedeniyle Emniyet'in ateda dünya ile bağlantısı kesildi. 155 Polis İmdat Hattı bile kapandı.

Bu sırada Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah kendisine bir telefon bağlanması için talimat verdi. Ancak telefonun bir türlü bağlanmaması üzerine nedenini sordu. Meydana gelen iş kazası hakkında bilgi verilince çok sinirlendi. Hemen kazı alanına giden Cerrah burada inşaatı yapan müteahhiti adeta azarladı.

KARAKOLDA İFADESİ ALINDI
Cerrah, "Sana buradaki kablolar hakkında daha önce bilgi verildi. Bunu bile bile nasıl böyle bir hata yaparsın?" dedi. İsmi açıklanmayan müteahhitin daha sonra karakola götürülüp ifadesinin alındığı ileri sürüldü. Cerrah, "Bu olay bizi olumsuz etkiledi. Ama kısa sürede Gayrettepe'deki hizmet binamızda bulunan hatları devreye sokup sorunu giderdik" dedi.

vatan

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber