İl Milli Eğitim Müdürü Aktaş Gümüşhane'den ayrıldı

Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevini 22 aydır sürdüren ve Trabzon'a atanan Hızır Aktaş, Vali Mayda tarafından düzenlenen veda töreninin ardından şehirden ayrıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Ocak 2014 21:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İl Milli Eğitim Müdürü Aktaş Gümüşhane'den ayrıldı

Valilik toplantı salonunda düzenlenen veda törenine Vali Dr. Yusuf Mayda, Garnizon Komutan Vekili Albay Hasan Metin, Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Asabil Yırtıcı, Vali Yardımcısı Meral Uçar, İl Genel Meclisi Başkanı Sebahattin Çobanoğlu, İl Emniyet Müdürü Ahmet Can, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan, AK Parti İl Başkanı Hakkı Gündüz, CHP İl Başkanı Atilla Sait Özdamar, yeni Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı, GTSO Başkanı İsmail Akçay, kamu kurum müdürleri ve Mili Eğitim çalışanları katıldı.

Burada konuşan ve Aktaş'a başarı belgesi ve plaketini takdim eden Vali Mayda, kendisinden önceki Vali ve Milli Eğitim Müdürünün şehri eğitimde belirli bir noktaya getirdiğini, Aktaş'ın da üstün bir gayret içerisinde bu çıtayı daha da yükseltmek için çalıştığını söyledi.

Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı ise konuşmasında şehre gelen yöneticilerin genelde hep yükselerek gittiklerini belirterek, bunu Gümüşhane insanının yöneticiyle, yöneticinin de şehirle bütünleşmesine bağladı. Başkan Canlı, Aktaş'a yeni görev yerinde başarılar diledi.

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Başkanı İsmail Akçay da konuşmasında Gümüşhane'de görev yapan idarecilerin büyük şehirlere göndermenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, katkılarından ve çalışmalarından dolayı Aktaş'a teşekkür etti.

Özgeçmişinin okunmasının ardından kürsüye çıkarak bir veda konuşması yapan İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, görev yaptığı süre boyunca Gümüşhane eşrafından büyük bir yakınlık gördüğünü belirterek helallik istedi.

Program Belediye Başkanlığı ve GTSO'nun plaket takdiminin ardından kokteyl ile sona erdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber