İlköğretim öğrencisi yarışmada kazandığı bilgisayarı bağışladı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Mayıs 2006 16:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Düzce'de ilköğretim okulu öğrencisi Zeynep Katırcı, ulusal bir televizyon kanalı tarafından düzenlenen "Yaşadığım Şehir" konulu resim yarışmasında 1. oldu. Katırcı, 1.'lik ödülü olarak kazandığı bilgisayarı, ihtiyacı olan bir okula verilmesi için Düzce Valisi Halil Nimetoğlu'na teslim etti.

JOJO televizyonu tarafından ilköğretim okulu öğrencileri arasında düzenlenen "Yaşadığım Şehir" konulu resim yarışmasında, Düzce Özel Öncü İlköğretim Okulu Öğrencisi Zeynep Katırcı 1. oldu. Zeynep Katırcı, yarışmada kazandığı bilgisayarı ise Düzce Valisi Halil Nimetoğlu'na teslim ederek ihtiyaç sahibi bir okula verilmesini istedi.
Vali Halil Nimetoğlu, Katırcı'nın yapmış olduğu bağışın 2005-2006 Eğitim Öğretim yılında Düzce Valiliği tarafından başlatılan "Eğitimde Başarıya Birlikte Koşalım" kampanyasına en anlamlı destek olduğunu belirterek, "Hep eğitime destek diyoruz. Bir öğrencimizin kazanmış olduğu bilgisayarı bu kampanyaya bağışlaması çok büyük anlam ifade ediyor. Bunun herkese örnek olmasını diliyorum" dedi.

Zeynep Katırcı da, "Evimde bilgisayarım var. Bu bilgisayar işime yaramayacaktı. Bir okulda yine öğrenci arkadaşlarımın bundan faydalanacak olması çok daha iyi olur diye düşünerek bağışlıyorum" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber