Başsavcı Yeldan'dan anlamlı mezar ziyareti

Adana Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, Samsun'dan ayrılmadan önce, şehit edilen Başsavcı Murat Uzun ile İzmir'de "Süper Savcı" unvanıyla görev yaparken tayin olduğu Samsun'da hayatını kaybeden Adanalı Cumhuriyet Savcısı Murat Gök'ün mezarlarını ziyaret ederek dua okudu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Ocak 2014 15:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Başsavcı Yeldan'dan anlamlı mezar ziyareti

mezarlarını ziyaret ederek dua okudu.

Samsun'da 2.5 yıldır görev yaparken Hakimler ve Savcılar Kararnamesi (HSYK) ile Adana Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, Tunceli'nin Ovacık ilçesinde terör örgütü tarafından şehit edilen Samsunlu Başsavcı Murat Uzun'un Yukarıavdan köyündeki kabrini ziyaret etti.

Ziyarete şehit Başsavcı Uzun'un babası Hamit Uzun, annesi Ayşe Uzun ile kardeşleri Hülya Uzun ve Ercan Uzun da katıldı. Murat Uzun'un mezarına çiçek bırakan Başsavcı Ali Yeldan, burada dua etti.

Ali Yeldan daha sonra, İzmir'de yaptığı operasyonlar nedeniyle "Süper Savcı" olarak bilinen ve Samsun'da görev yaparken evinde hayatını kaybeden Adanalı Cumhuriyet Savcısı Murat Gök'ün de Kıranköy Mezarlığı'ndaki kabrini ziyaret etti. Burada dua okuyup mezara çiçek bırakan Başsavcı Ali Yeldan, "Samsun'dan ayrılmadan önce şehit Başsavcı Murat Uzun ile mesai arkadaşımız Murat Gök'ün kabirlerini ziyaret edip dua okudum. Her iki savcımız da ülkemize büyük hizmetleri olan arkadaşlarımızdı. Nur içinde yatsınlar" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber