Lastiğin patlaması sonucu hayatını kaybeden genç toprağa verildi

Şişirdiği kamyon lastiğinin patlaması sonucu hayatını kaybeden 23 yaşındaki tamirci İsmail Kaya, Yenişehir'in İncirli köyünde toprağa verildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Ocak 2014 23:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Lastiğin patlaması sonucu hayatını kaybeden genç toprağa verildi

Ayakta güçlükle duran acılı baba Selahattin Kaya ise yıllardır kamyonculuk yaptığını ama ilk defa bir lastiğin o şekilde patladığını söyledi.

Olay, Bilecik'in Küçük Sanayi Sitesi'ndeki Necmi Yılmaz'a ait lastikçi dükkanında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, iş yerinde lastik tamircisi olarak çalışan İsmail Kaya'nın şişirdiği kamyon lastiği aniden patladı. Aşırı şişirilmekten dolayı patladığı iddia edilen lastik İsmail Kaya'nın yüzüne çarptı. Kaya, kanlar içerisinde yere yığılıp kaldı. Olay yerine gelen 112 ambulansındaki sağlık ekibinin müdahalesine rağmen Kaya kurtarılamadı. Kaya'nın askerden yeni geldiği ve kısa bir süre önce de lastikçi dükkanında çalışmaya başladığı öğrenildi. Kaya'nın cansız bedeni otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Bugün yakınları tarafından alınan cenaze Yenişehir'in İncirli Köyü'nde toprağa verildi.

Ayakta durmakta güçlük çeken baba Selahattin Kaya (48), yaşanan olayın nasıl olduğunu hala aklının ermediğini ifade etti. Olayın yaşandığı an köyde olduğunu belirten Kaya, "Küçük oğlumdan telefon geldi. İsmail'i kaybettiğimizi söylediler. Ne yapacağımı şaşırdım, apar topar çalıştığı iş yerine gittim. Bize orada kendisini göstermediler. Her yer kan içerisindeydi. Nasıl olduğuna dair bir bilgim yok. Ama ben yıllardır kamyonculuk yapıyorum. Yeni kontrolden geçmiş bir lastiğin öyle patladığına şahit olmadım. Hala aklım ermiyor. En son pazar günü görüştüm, elinde torba vardı. Daha sonra acı haberini aldık" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber