İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Kapalı otoparkta yangın çıktı 2 otomobil kül oldu

Niğde’de kapalı otoparkta çıkan bir yangında 2 otomobil kullanılmaz hale gelirken, alevler ve yoğun duman nedeniyle itfaiye erleri zor anlar yaşadı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Ocak 2014 10:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kapalı otoparkta yangın çıktı 2 otomobil kül oldu

Niğde'de kapalı otoparkta çıkan bir yangında 2 otomobil kullanılmaz hale gelirken, alevler ve yoğun duman nedeniyle itfaiye erleri zor anlar yaşadı.

Bor yolu Özdemirler Sitesi'nin altında bulunan ortalama 60 otomobilin bulunduğu kapalı otoparkta gece saat 03.00 sıralarında bir aracın şase yapması sonucu yangın meydana gelirken, 2 otomobil yandı, birçok araç ise kısmen yanarak zarar gördü.

Otoparkı kaplayan siyah dumanlar nedeniyle itfaiye ekipleri yangına müdahale etmekte güçlük çekerken, araç sahipleri arabalarını kurtarmaya çalıştı.

Otoparktan çıkan dumanları gören güvenlik görevlisi durumu hemen itfaiye ekiplerine bildirdi. İtfaiye ekipleri yoğun duman nedeniyle duvarı kırarak otoparka girebildi.

Yaklaşık 3 saatlik çalışmayla söndürülen yangının ardından içerideki dumanın tahliye edilmesiyle demir yığını haline dönen araçlar gün yüzüne çıktı.

Yangında 51 AT 349, 06 R 1472 plakalı otomobiller kül olurken, 34 AB 0351 plakalı otomobilde kısmen yandı.

Diğer yandan 112 Acil Sağlık ekipleri ve polis ekipleri apartmanda boşaltma çalışması başlattı. Dumandan etkilenen itfaiye eri Metin Okçu, bir anne ile bebeği Niğde Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

İtfaiye ve Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekiplerinin gerekli incelemelerinin ardından, dumandan etkilenen veya az hasar gören araçlar, sahipleri tarafından teslim alındı. Yangının kesin çıkış nedeni araştırılıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber