Yurt-Kur müdürü saldırıya uğradı

Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURT-KUR) Kars İl Müdürü Orhan Pehlivan, bıçaklı ve sopalı saldırıya uğradı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Ocak 2014 17:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Yurt-Kur müdürü saldırıya uğradı

Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURT-KUR) Kars İl Müdürü Orhan Pehlivan, bıçaklı ve sopalı saldırıya uğradı. Kolu dirseğinden kırılan Pehlivan'ın aracı hasar gördü.

Kars Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Karadeniz'in vefatı dolayısıyla Aydınalan köyüne giden YURT-KUR Müdürü Orhan Pehlivan, daha önceden YURT-KUR'da güvenlik görevlisi olarak çalışan bir kişi ve yakınları tarafından köyün ortasında dövüldüğünü ileri sürdü. Pehlivan, kendisine demirlerle vurulduğunu ve darbelerden dolayı kolunun kırıldığını söyledi.

Kars Kafkas Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan YURT-KUR Müdürü Orhan Pehlivan, başından geçenleri anlattı. Pehlivan, cenaze esnasında kendisine sözlü hakaret ve küfür edildiğini, cenazeye saygısızlık olmasın diye bu sözlü saldırıya karşılık vermediğini, cenaze sonrası ise sözlü ve küfürlü saldırının fiziki saldırıya dönüştüğünü kaydetti.

Pehlivan, "Bir anda üzerime, demir sopa, bıçak ve sopalarla iki kardeş yürümeye başladı. Aracım ve şahsım ağır biçimde darp edildim. Şu an ameliyat için bekliyorum, kolum dirsekten kırıldı. Olay adli mercilere intikal etmiştir. Bu menfur saldırıyı ve saldırganları kınıyorum" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber