Eğitime desteğe vali teşekkürü

İzmir ve çevresindeki ilçelerde bulunan Halil Atila İlköğretim Okulu, Mustafa Kemal Ortaokulu, Cevdet Güçlüer İlköğretim Okulu, Hüseyin Sarı İlkokulu, Arpaseki Ortaokulu'nun pencereleri Egepen Deceuninck firması tarafından ısı yalıtımlı PVC pencere ve kapılarla değiştirildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Şubat 2014 11:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Eğitime desteğe vali teşekkürü

İzmir Valisi Mustafa Toprak, bu sosyal sorumluluk projesi nedeniyle Egepen Deceuninck adına Ege Profil Genel Müdürü Ergün Çiçekçi'ye teşekkür plaketi verdi.

Egepen Deceuninck, 2013 yılının ikinci yarısında hayata geçimeye başladığı, 'Pencere ve kapıları kötü durumda olan okulların kaliteli, yalıtımlı ve dayanıklı pencere ve kapılar ile yenilenmesi' kapsamında başlattığı sosyal sorumluluk projesi kapsamında bugüne kadar 5 okulun revizyonunu tamamladı. Egepen Deceuninck'in böyle bir projeyi hayata geçirmesi nedeniyle

İzmir Valisi Mustafa Toprak, Egepen Deceuninck adına Ege Profil Genel Müdürü Ergün Çiçekci'ye teşekkür plaketi verdi. Ziyaret sırasında İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Vefa Bardakçı, Ege Profil Genel Müdür Danışmanı Ernis Alca ve Egepen Deceuninck İzmir Bölge Müdürü Turay Geçioğlu da hazır bulundu. Firma yetkilileri Egepen Deceuninck'in başlattığı bu sosyal sorumluluk projesi kapsamında, ihtiyacı olan okulların pencere ve kapılarının değişimlerine devam edeceklerini belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber