İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Masa Tenisi Milli Takımları Yalova'da kampa girdi

TÜRKİYEA Masa Tenisi Minik, Yıldız ve Genç Milli Takımları, Çek Cumhuriyeti'nde düzenlenecek turnuva öncesi Yalova'da kampa girdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Şubat 2014 21:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Masa Tenisi Milli Takımları Yalova'da kampa girdi

8 Şubat'a kadar devam edecek kampta 18 sporcu, 2 partner sporcu ve 6 antrenör bulunuyor. Günde çift antrenman yaparak Çek Cumhuriyeti'ndeki organizasyonun çalışmalarına başlayan milli takım kafilesi, Yalova Belediyesi Masa Tenisi Salonu'nda hazırlanıyor. Genç milli takımı Bayram Ali Yıldız, yıldız Milli takımı Halil Korulu ve minik takımını ise Bülent Baran çalıştırıyor. Yalova'daki çalışmaların ardından Yıldız ve Genç Milli takım oyuncuları 12-16 Şubat tarihleri arasında Çek Cumhuriyeti'nde düzenlenecek Çek-Açık Turnuvası'nda ülkemizi temsil edecek.

Yalova'daki kamp ile sporcuların fiziksel verimliliklerini artırmayı hedeflediklerini belirten Masa Tenisi Genç Milli takım antrenörü Bayram Ali Yıldız, "Yalova'da 30 Ocak-8 Şubat tarihleri arasında kampa girdik. Bu kamp ile hem sporcuların fiziksel verimliliklerini arttırmayı hedefliyoruz hem de kaynaşmalarını arzu ediyoruz. Kamp sonrasında 12-16 Şubat tarihleri arasında Çek Cumhuriyeti'nde düzenlenecek Çek-Açık Turnuvası'nda genç ve yıldız milli takım kampında yer alan 6 sporcu ve 2 antrenör katılacaklar. Kamp için katkı sağlayan Yalova Belediyesi ile Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne de teşekkür ederiz" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber