AK Partili adayın aracına çirkin saldırı

AK Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Yalçın Pekgüzel’in seçim otobüsü kimliği gece kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce saldırıya uğradı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Şubat 2014 20:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
AK Partili adayın aracına çirkin saldırı

Seçim çalışmalarına başlarken yaptığı sağduyu çağrılarına rağmen aracı saldırıya uğrayan AK Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Yalçın Pekgüzel, yaşanan olayın üzüntü verici olduğunu belirterek, "Aydın küçük yer, 30 Mart'tan sonra herkes yine birbirinin yüzüne bakacak. Ben yine herkesi sağduyulu olmaya ve demokratik bir seçim çalışmasına davet ediyorum" dedi.

Edinilen bilgiye göre, önceki gün çalışmalara katılan AK Parti Efeler Belediye başkan Adayı Yalçın Pekgüzel'in giydirilmiş ve ses düzeni kurulu olan seçim otobüsü, gece park edildiği yerde kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerce lastikleri kesilip, giydirmesine de zarar verildi. Sprey boya ile bazı yerleri boyanan otobüs mevcut haliyle seçim çalışmasında kullanılamayacak hale gelirken, Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayla ilgili soruşturma başlatıldığı belirtildi.

Yaşanan olayın üzüntü verici olduğunu ve bu tür saldırıların demokrasiye yakışmadığını belirten Ak Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Yalçın Pekgüzel, "Bu tür bir saldırının demokrasi şehri Aydın'da yaşanıyor olması gerçekten daha çok üzüntü verici. Saldırıyı gerçekleştirene de saldırıyı yaptıranı da kınıyorum" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber