Polis memuru intihar etti

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 15 Mayıs 2006 13:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Polis Murat Goycıncık (32), Kilis'teki rüya gibi düğünde Hatice Göycıncık (21) ile evlendi. Akrabaları alkışlarla gerdeğe soktu. Saat 05.15'te tek el silah sesi duyuldu. Damat beylik tabancasını başına dayayıp tetiği çekti.

Sivas Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 10 yıllık polis memuru Murat Göycıncık (32) ile 21 yaşındaki Hatice Göycıncık, önceki akşam Kilis Park Düğün Salonu'nda yapılan düğünle dünya evine girdi. Gece 23.30 sıralarında gelin ve damat mutlu bir şekilde konvoyla Albay İbrahim Karaoğlanoğlu Mahallesi 3. Sokak, 3 Blok 1. kattaki eve geldi. Göycıncık, tezyesinin oğluna ait olan bu evde 3 gün kalıp eşiyle birlikte Sivas'a dönecekti. Ancak sabaha karşı 05.15'te Göycıncık, eşinin gözleri önünde beylik tabancasıyla başına ateş ederek intihar etti. Gelin Hatice Göycıncık'ın feryadı üzerine odaya giren Göycıncık'ın yakınları, korkunç manzara ile karşılaştılar.

Gelin ikna edememiş

Olay yerine gelen polis evde inceleme yaptı. Hatice Göycıncık hastaneye götürülürken, damadın gerdek gecesinde başarılı olamadığı için yıkıldığı ileri sürüldü. Çiftin bir yakını, "Murat heyecana kapılmış ve başarılı olamamış. Ben şimdi yakınlarımın yüzüne nasıl bakarım?" demiş. Hatice ikna etmeye çalışmış ama Murat intihar etmiş" dedi. Göycıncık'ın cesedi hastane morguna götürülürken, ailesinin tek çocuğu olduğu öğrenildi.

Eşi ifade veremedi

Fenalık geçiren yeni gelin Kilis Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Polis, şoktaki yeni gelinin tam olarak ifadesini alamadı. Ancak 'cinayet' şüphesi üzerine gelinin elinde yapılan incelemede, herhangi bir barut izine rastlanmadı. Tek kurşunla intihar ettiği anlaşılan polis memurun cenazesi, otopsi için hastane morguna kaldırıldı. Kilis Cumhuriyet Savcılığı yetkilileri, olayın sebebinin, gelinin ifadesiyle ortaya çıkacağını belirttiler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber