Gümüşhane'de tasavvuf ve semazen gösterisi

Gümüşhane’de AK Parti İl Gençlik Kolları tarafından tasavvuf ve semazen gösterisi düzenlendi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Şubat 2014 10:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Gümüşhane'de tasavvuf ve semazen gösterisi

Gümüşhane'de AK Parti İl Gençlik Kolları tarafından tasavvuf ve semazen gösterisi düzenlendi.

Aydın Doğan Spor Salonunda düzenlenen etkinlikte Nurullah Muş Tasavvuf Musikisi ve Sema Topluluğu tarafından ilahiler ve beyitler seslendirildikten sonra semazen gösterisi gerçekleştirildi.

Tören öncesinde konuşan AK Parti İl Başkanı Hakkı Gündüz, 14 Ağustos 2001 tarihinde partileri kurulduğu zaman Başbakan Erdoğan'ın "Artık bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" sözlerini hatırlatarak, ülkenin çok kısa bir zaman içerisinde siyasi ve ekonomik istikrarının sağlandığını söyledi.

AK Parti'nin kurulduğu günden beri yapılan genel ve mahalli idare seçimlerinin hepsinde oyunu artırarak iktidarını sürdürmeye devam ettiğini kaydeden Gündüz, bu güven ve istikrardan rahatsız olan bir takım çevrelerin, istikrarsızlıktan nemalanan kişi ve grupların küresel güçlerle ittifak yaparak Başbakan Erdoğan liderliğinde ki AK Parti hükümetini iktidardan indirmek için çok çeşitli senaryolar üretilip operasyonlar düzenlendiğini söyledi.

Gündüz, Recep Tayyip Erdoğan ve ekibinin bu milletin idaresiyle iktidara gelip, bu milletin iradesiyle iktidara devam ettiği sürece ne küresel güçlerin nede yerli işbirlikçilerinin iktidarı yıkmaya güçlerinin yetmeyeceğini belirterek, "Çok yakın bir zaman sonra 30 Mart 2014'de yerel seçimler yapılacaktır. Artık Gümüşhanemizde 2 dönemdir talihsiz bir şekilde kaybettiğimiz Belediye başkanlığını bu dönem Allah'ın izniyle sizlerin desteğiyle kazanıp ilimizdeki bu eksikliği gidermiş olacağız. Dolayısıyla genel idarede olduğu gibi mahalli idarede de Gümüşhaneli hemşehrilerimiz hak ettiği hizmetlere AK Parti ile kavuşacaktır. 30 Mart'a kadar bu konuda hepinize görev veriyorum. Gümüşhane Belediye Başkanlığını alana kadar hiçbirimize durmak yok yola devam." dedi.

Daha sonra söz alan AK Parti Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Ercan Çimen ise programı düzenleyen ve emeği geçen Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Demir nezdinde tüm teşkilatına teşekkür etti.

Konuşmasında her zaman gençlerin yanında olduğunu ifade eden Çimen, "Bundan sonra da yapılacak tüm etkinliklerde birlikte olacağız. 30 Mart yerel seçimleri için 57 günümüz kaldı. Başbakanımızın beni sizlere emanet etti. Onun için sizlerin hayır dualarını ve desteklerini bekliyorum. İnşallah 30 Mart günü bu bayrağı burçlara dikeceğiz. Bir olalım, diri olalım, kardeş olalım, bu Belediye'yi hep beraber alalım." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber