İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Iğdır'da akıl almaz ölüm!

Otomobilde sohbet ederken egzoz gazından öldüler

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 02 Şubat 2014 17:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Iğdır'da akıl almaz ölüm!

IĞDIR'da garajda otomobil içinde oturup sohbet eden 23 yaşındaki Ali Paşa Gani ile 22 yaşındaki İzzet Türksever egzozdan çıkan dumandan zehirlenerek öldü.

Olay Iğdır'ın Alipaşa Mahallesi'ndeki Ahıska Konutları'nda meydana geldi. Balıkesir Üniversitesi öğrencisi Ali Paşa Gani, kendisine ait 76 AS 004 plakalı otomobilde arkadaşı İzzet Türksever ile dün akşam geç saatlerde garajda çalışır haldeki araç içerisinde oturarak sohbet etti. Bir süre sonra egzozdan çıkan dumandan zehirlenen iki arkadaşın cesedini bu sabah garaja gelen Ali Paşa Gani'nin ablası buldu. Çığlıklar üzerine garaja koşan Gani'nin yakınları 112 Acil Servisi'ni çağırdı. Yapılan muayenelerinde her iki gencin öldüğü anlaşıldı.

İhbar üzerine sevk edilen polisler çevrede güvenlik önlemi alarak araştırma yaptı. Otomobilden çıkarılan gençlerin cesetleri ambulansla Iğdır Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ali Paşa Gani ile İzzet Türksever'in cenazeleri otopsi yapılacak üzere Trabzon Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Gençlerin yakınları gözyaşlarına boğuldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber