Bakan Yardımcısı Ünye Devlet Hastanesi'ni inceledi

Sağlık Bakan Yardımcısı Agâh Kafkas, Ünye Devlet Hastanesi inşaatını inceledi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Şubat 2014 22:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bakan Yardımcısı Ünye Devlet Hastanesi'ni inceledi

2011 yılında yapımına başlanan ancak müteahhit firmanın iflası ile teslim süresi uzayan Ünye Devlet Hastanesi inşaatında, son aşamaya gelindi. 5 yıldızlı oteli andıran görünümü ile Ünye'nin gözde yatırımları arasında yerini alacak olan Ünye Devlet Hastanesi, açılmak için gün sayıyor. Seçimden önce açılması planlanan hastane inşaatını ise Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas ziyaret etti.

Agah Kafkas'ın hastane ziyaretinde AK Parti Ordu İl Başkanı Hüseyin Akyol, Ünye Devlet Hastanesi Müdürü Hüseyin Yalçın Karabacak, Ordu İl Sağlık Müdürü Dr. Çetin Gündoğdu ve Ünye İlçe Sağlık Müdürü Engin Aras da hazır bulundu.

Ziyarette açıklamalarda bulunan Agah Kafkas, inşaatı bitirmek için 10 Mart'ı hedef koyduklarını belirtti. Kafkas açıklamasında, "Çalışma yerlerini ve şartlarını iyileştiriyor olmamız, yatan hastamızın deniz manzaralı, gayet şık ve yüksek tavanlı muhteşem odalarda tedavi görüyor olmaları sağlık çalışanlarımızı ve doktor arkadaşlarımızı da motive edecektir. Arkadaşlarımızla 10 Mart'ı hedef koyduk. Temenni ediyorum ki 10 Mart'tan evvel açalım. Hastane çok büyük ve kapsamlı bir hastane belki 10 Mart tarihine tamamını açmayabiliriz. Ama poliklinikleri kısmen açabiliriz. İnşallah arkadaşlarımız 10 Mart'tan itibaren kademeli olarak geçerler. Ünye halkına daha iyi hizmet sunacak bu binanın hayırlı olmasını diliyoruz" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber