Soygunu yaptı, kalp krizi geçirdi

Kayseri’de dün akşam bir banka şubesinden güvenlik görevlisinin tabancasını alarak 80 bin TL, 6 bin dolar ve 5 bin avro civarında para çalarak kaçan zanlının soygundan sonra kalp krizi geçirdiği ortaya çıktı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Şubat 2014 12:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Soygunu yaptı, kalp krizi geçirdi

Melikgazi ilçesine bağlı Mustafa Şimşek Bulvarı'nda bir banka şubesine kapüşon takıp yüzünü atkı ile kapatarak gelen M.T.'nin (42), önce güvenlik görevlisinin tabancasını aldığı öğrenildi. Zanlının daha sonra girişin sağ tarafına topladığı çalışanlara parayı çantaya doldurmalarını söylediği, parayı aldıktan sonra kendisine ait olan 38 BJ 767 plakalı otomobille kaçtığı ortaya çıktı.

Öte yandan daha önce telefon bayiliği yaptığı ve iflas ettiği, piyasaya 150 bin TL borcu olduğu ileri sürülen M.T.'nin soygun sonrasında kalp krizi geçirdiği öğrenildi.

Kayseri Emniyeti'nin soygunun ardından yaptığı titiz çalışmalar sonrasında yakalanan zanlı M.T., özel bir hastaneye yatırıldı. M.T.'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilirken, bankadan aldığı paralarla piyasaya olan borcunu kapatmayı düşündüğü ileri sürüldü.

Yetkililer, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü bildirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber