Türkiye'nin en renkli adayı

Ordu'da gerçekleştirdiği eylemler ve kampanyalarla dikkat çeken kentin renkli simalarından Nurettin İslam, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı için 3 tekerlekli bisikleti ile seçim çalışmalarına başladı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Şubat 2014 12:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Türkiye'nin en renkli adayı

Ordu sokaklarında bisikleti ile gezerek seçmenlerden oy isteyen 71 yaşındaki Nurettin İslam, bisikletindeki yazılar ve söylediği şarkılar ile de dikkat çekiyor. İslam, 2004 ve 2007 yıllarında aday olduğunu fakat 'akli dengesi' yerinde olmadığı gerekçesi ise adaylığının kabul edilmediğini belirterek, "2004'te 2007'de aday oldum, adaylığımı reddettiler. O zaman küskünler çoktu. Ama parayı verirken akıllıydık, aday olunca akıl yok diye adaylığımı reddettiler" dedi.

"Türkiye'de seçim dönemlerinde nifak sokuyorlar, bu nedenle aday oldum" diyen İslam, birbirinden ilginç sözleri olan şarkılarını da vatandaşlara megafon ile seslendiriyor. Şarkı sözleri şöyle:

"Çıkarttılar beni yola, seçmenlerim kaçıyor sağa sola. Eyvah eyvah. Kendim ettim kendim buldum. Babam babam benim babam, oylarını kime atam. Söz veren çok, oy veren yok. Sarılmıyor benim yaram."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber