Kar maskeli silahlı soyguncuyu bira şişesiyle kovaladı

Kocaeli'nin Gölcük ilçesi Şirinköy’de bulunan bir büfeye gelen eli silahlı soyguncu, büfe sahibinden kasadaki bütün parayı istedi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Şubat 2014 19:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kar maskeli silahlı soyguncuyu bira şişesiyle kovaladı

Ancak büfeci, parayı vermeyerek silahlı soyguncuyu eline geçirdiği bira şişeleri ile kovaladı.

Olay, Gölcük ilçesi Şirinköy 1 Mart Caddesinde meydana geldi. Bir büfeye gelen eli silahlı soyguncu büfe sahibinin kendisine bira şişesi fırlatması sonucu hiçbir şey çalamadan kayıplara karıştı. 1 Mart Caddesi üzerinde bulunan Yılmaz Büyük'e ait bir büfeye gelen yüzü kar maskeli ve eli silahlı soyguncu büfe sahibinden bütün parayı vermesini istedi. Büfe sahibi ise soyguncuyu bir süre oyaladı. Sinirlenen soyguncu daha sonra bir el ateş etti.

Silahtan çıkan kurşun masaya isabet ederken büfeci eline geçirdiği bira şişelerini silahlı soyguncunun üzerine fırlattı. Bunun üzerine soyguncu 2 el daha ateş etti ancak silahı tutukluk yapınca üzerine atılan bira şişelerinden korkup kaçmaya başladı. Elindeki parayı soyguncuya vermeyen öfkeli büfeci eline aldığı bira şişeleri ile soyguncuyu kovaladı. Eli silahlı soyguncu arka sokakta kendisini bekleyen 34 plakalı bir araca binerek olay yerinden uzaklaştı. Olayın ardından bölgeye gelen polis ekipleri büfede inceleme yaparken kaçan soyguncuların yakalanması için çalışma başlattı. Soygun anı kameralara yansıdı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber