Evden bir kamyon dolusu çöp çıktı

Ankara’da Yenimahalle Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri, bir apartmanın giriş katında bulunan daireden bir kamyon dolusu çöp çıkardı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Şubat 2014 23:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Evden bir kamyon dolusu çöp çıktı

Gazi Mahallesi'nde çöpleri biriktiren vatandaşın evinden yayılan kokudan rahatsız olan komşuların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri nezaretinde kapı açılarak içeri girildi. Ardından Temizlik İşleri'ne bağlı ekipler, Zabıta Müdürlüğü ekipleri gözetiminde saatler süren çalışma sonucu evi temizledi. Evin içinden gelen kokudan ve böceklerden dolayı zor anlar yaşayan belediye görevlileri, sık sık dışarıya çıktı.

Çöpü biriktiren komşularının halinden memnun göründüğünü ve bu olayın geçmişten bu yana yaşandığını dile getiren bina sakinleri, "7 yıl önce de akrabalarına söyleyip evin temizlenmesini sağladık, ancak komşumuz çöp biriktirmeye devam etti. Mikrop kapıp hastalanmaktan korktuğumuz için belediyeden yardım istedik. Evlerimiz böcekten geçilmiyor. Belediye ekiplerine yardımcı oldukları için teşekkür ederiz" dediler.

Çöp biriktiren vatandaş ise, "Herkesin kapısı ayrı. Evimde biriktirdiğim çöpler kimseyi ilgilendirmiyor. Ben sizin evinize karışıyor muyum?" diyerek tepki gösterdi.

Zabıta gözetiminde evde bulunan çöp ve atıkları temizleyen belediye ekipleri, halk

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber