İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Merve'nin yürümesi için 10 bin TL'ye ihtiyaç var

Trabzon’da yaşayan 13 yaşındaki Merve Çolak, zor doğum sonrası vücudunun büyük bir bölümü engelli kalırken 8 yaşında kalça çıkığı teşhisiyle ameliyat edilmesine rağmen bir türlü yürüyemedi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Şubat 2014 23:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Merve'nin yürümesi için 10 bin TL'ye ihtiyaç var

Baba Gürsel Çolak, kızının 8 yaşına kadar emekleyerek yürüdüğünü ancak daha sonra kalça çıkığı olduğunun anlaşılması üzerine ameliyat edildiğini belirtti. Kızının tekrar ameliyat edilmesi halinde yürüyebileceğini belirten Gürsel Çolak, eşinin de amansız bir hastalığa düşmesi yüzünden zor günler geçirdiğini söyledi. Hayırsever vatandaşların kendilerine sahip çıkmasını isteyen baba Çolak, kendisinin de ara sıra iş bularak çalıştığını ancak ev kirasını dahi zor ödediklerini kaydetti. Üç çocuğuyla yaşam mücadelesi vermeye çalışan baba Gürsel Çolak, en büyük hayalinin kızının yürümesini görmek olduğunu belirterek bu konuda yardım yapılmasını istedi.

Öte yandan Merve Çolak'a yardım etmek isteyenlerin anne Özlem Çolak adına açılan Ziraat Bankası Trabzon Şubesi 1477-47770738-5001 nolu hesaba para yardımı yapabilecekleri belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber