Hayırsever vatandaştan hastaneye yardım

Yatağan Yeni Mahalle halkından Yatağan Eğitim Gönüllüleri Derneği Başkanı Erbil Şener’in eşi Gülsel Şener tarafından Yatağan Devlet Hastanesi’ne EKG (Elektrokardiyogram) cihazı ve 10 adet nebulizatör (solunum cihazı) bağışında bulunuldu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Şubat 2014 11:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Hayırsever vatandaştan hastaneye yardım

Yatağan Yeni Mahalle halkından Yatağan Eğitim Gönüllüleri Derneği Başkanı Erbil Şener'in eşi Gülsel Şener tarafından Yatağan Devlet Hastanesi'ne yardımda bulunuldu. Gülsel Şener, yaklaşık 10 yıl önce vefat eden abisi ve yeğeni hayrına EKG cihazı ve 10 adet solunum cihazını Yatağan Devlet Hastanesi'ne bağışladığını belirterek; "Geçtiğimiz yıllarda vefat eden ağabeyim ve yeğenim için bir hayır yapmayı uzun zamandan bu yana düşünüyordum. İlçemizde birçok kişi tarafından yemekli hayır düzenleniyor. Bu tür yapılan hayırlarda çoğu zaman israf oluyor, bu nedenle farklı bir şekilde insanların duasını almayı düşündüm. Başımıza ne zaman ne geleceği belli olmadığı için sağlık anlamında hayır yapmak istedim. İnşallah daha az rahatsızlanır ve bu tür cihazları daha az kullanmak durumunda kalırız. Hastanemize alınan cihazlar ile hastalarımızın şifa bulması en büyük temennimizdir. İnşallah bu davranışımız örnek olur ve bu tür yardımlarla hastanemiz daha da modern bir hal alır. Allah tüm hastalarımıza acil şifalar versin" dedi.

Gülsel ve Erbil Şener çifti, hastaneye almış oldukları 1 adet EKG cihazı ve 10 adet solunum cihazını Yatağan Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Gürsel Topal ve Hastane Müdürü İsa Turhan'a teslim ettiler. Gülsel ve Erbil Şener çiftine yapmış oldukları anlamlı katkı nedeni ile teşekkür eden Yatağan Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Gürsel Topal, bağışlanan cihazların hastane bünyesinde yeni açılan Göğüs Servisi'nde kullanılacağını belirterek; "Öncelikle bu anlamlı katkıları nedeni ile Şener çiftine teşekkür ediyoruz. Hastanemize alınan bu cihazlar hastalarımız için çok önemli ekipmanlar. Bu davranış tüm vatandaşlarımıza örnek olmalı" şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber