İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

POMEM öğrencisi kendini vurdu

Tatil için memleketi Amasya’ya gelen POMEM öğrencisi, kız arkadaşıyla yaptığı telefon görüşmesinin ardından av tüfeğiyle kendini vurdu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Şubat 2014 13:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
POMEM öğrencisi kendini vurdu

Edinilen bilgiye göre, 2 yıl İstanbul'da Bolluca Ticaret Meslek Lisesi'nde vekil öğretmenlik yaptıktan sonra 4 ay önce Bilecek Polis Meslek Eğitim Merkezi'ne (POMEM) başvurup eğitime devam eden Abidin Yıldız (25), tatil için geldiği memleketi Amasya'nın Taşova ilçesine bağlı Çakırsu köyünde kız arkadaşıyla yaptığı telefon görüşmesinin ardından babasına ait av tüfeğini vücuduna doğrultarak ateş etti.

Ağır yaralanan Abidin Yıldız, kaldırıldığı Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaklaşık 5 saat süren ameliyatın ardından kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Cenazesi kesin ölüm nedeninin tespiti için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderilen Yıldız'ın kendisine ait sosyal paylaşım sayfasında kasım ayında; "Elveda İstanbul ve güzel gözlüm. Allah'ın sana sonsuz şükürler olsun. Abidin Bilecik POMEM'e kaçar. Ben söyleyeceğimi söyledim, ister dinle ister 'saçma' de ama yarın karşıma geçip; 'oysa ben' diye başlayan cümlelerle gelme" diye not paylaştığı görüldü.

Abidin Yıldız'ın bir gün önce Bilecik'e geri dönmek için otobüs bileti aldığı öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber