Demirtaş, emekli astsubayları ağırladı

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “Bu memlekette yalana, riyaya, hileye, üçkağıda yanaşmadan siyaset yapılabileceğine ve halkın teveccühünün sağlanabileceğine inanıyorum” dedi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Şubat 2014 17:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Demirtaş, emekli astsubayları ağırladı

Her ay bir ilçede toplanan Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Samsun Şubesi üyelerinin düzenlediği programa İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş ev sahipliği yaptı.

Acem Tekkesi'nde yapılan programa TEMAD Samsun Şube Başkanı Mustafa Tufan, dernek üyeleri ile yakınları büyük ilgi gösterdi. Programın açılış konuşmasını Mustafa Tufan yaptı.

"KENDİMİ HİÇBİR ZAMAN POLİTİKACI OLARAK GÖRMEDİM"

Kahvaltıda emekli astsubayların sorunlarını dinleyen Başkan Demirtaş, "Ben kendimi hiçbir zaman politikacı olarak görmedim. 'Çok yüzlü' anlamına gelen politika kelimesi kendi açımdan değerlendirirsek hiçbir zaman çok yüzlü olmadım. Ülkemizde siyaset iyi bir zeminde yürümüyor. Onurlu, gururlu insanlar siyasetten uzak durmaya gayret ediyor. Ben bu anlayış ile dün söylediğinin bugün arkasında durmayan insanlara halkımızın sadece seçim sathında değil, hizmetlerin devamı adına yapılan her işte sorgulaması gerektiğini düşünüyorum. Ben belediye başkanı olarak bu memlekette yalana, riyaya, hileye, üçkağıda yanaşmadan siyaset yapılabileceğine ve halkın teveccühünün sağlanabileceğine inanıyorum. Biz bu anlayışı ilçemizde yaptığımıza inanıyorum" diye konuştu.

Başkan Demirtaş konuşmasının devamında yaptıkları hizmetlerden bahsetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber