İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

AK Parti aracı yakıldı

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve ilçe belediye başkan adaylarının posterleriyle giydirilmiş otomobil, ateşe verildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Şubat 2014 19:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
AK Parti aracı yakıldı

Antalya'nın Manavgat ilçesi Side beldesinde AK Parti Manavgat Belediye Başkan Adayı Recep Barut ve Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Menderes Türel'in posterleriyle giydirilmiş otomobil, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından ateşe verildi.

Edinilen bilgiye göre, Side Kemer Mahallesi 1540 Sokak'ta ikamet eden Ömer Yavuz'a ait otomobil, dün gece yarısı kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından yanıcı bir madde dökülerek yakıldı. Olay yerinin karşısında bulunan sitenin güvenliği yangına müdahale etmeye çalışırken, aracın alev alması üzerine uyanan mahalle sakinleri de otomobile su sıktı. Otomobilin sol tarafında ve ön camında büyük çapta hasar meydana geldi.

Kimseyle bir problemi olmadığını belirten otomobil sahibi Ömer Yavuz, "Otomobilimi AK Parti'nin Antalya ve Manavgat adaylarının posterleriyle giydirdiğim için yakıldığını tahmin ediyorum. Delikanlı adam araç yakmaz. Beyaz bir otomobille gelerek aracımı kundakladılar. Yetkililerden suçluları bulmalarını istiyorum" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber