Yalova Belediyesi araç filosunu güçlendirdi

Yalova Belediyesi tarafından halkın hizmetine sunulan ve değeri 1 milyon 100 bin TL olan 12 araç için Osmanlı Parkı'nda tören düzenlendi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Şubat 2014 20:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Yalova Belediyesi araç filosunu güçlendirdi

Yalova Belediyesi tarafından halkın hizmetine sunulan ve değeri 1 milyon 100 bin TL olan 12 araç için Osmanlı Parkı'nda tören düzenlendi.

Yalova Belediyesi'nin hizmetlerine kalite getirecek 12 araç, düzenlenen törenle belediyenin araç filosuna katıldı. Osmanlı Parkında düzenlenen törene, Yalova Valisi Esengül Civelek, Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal, AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun ve vatandaşlar katıldı. Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal, "Halkımıza daha iyi hizmet için yeni araçlar aldık. Mesela bunlardan bir tanesi yeni kuka aracımız. Biliyorsunuz günümüzde kanal tıkanıklığı tıpkı yangın gibi zamanla yarışılarak yapılan bir hizmet. Özellikle yağış zamanlarında sorunun muhakkak 1 saat içerisinde çözülmesi gerekiyor. 2 tane kukamız vardı ancak ara sokaklara girmede sorun yaşanıyordu. Şimdi daha ufak bir aracımız filoya katıldı. Allah geçinden versin 2 tane yeni cenaze aracı aldık. Günlük cenaze ortalamamız şuan 4.5 Bunun yanı sıra çevre illere cenaze nakilleri oluyor. Yoğun cenaze olunca il dışına cenaze yollamakta sıkıntı çekiyorduk. Bir tane etrafı açık turist otobüsü organize ettik. Turizm amacıyla hizmet verecek. Turizm önemli bir hedef. Çevre illerimizden gelenleri gezdiriyoruz. Hayırlı hizmetler olmasını temenni ediyoruz" dedi.

Koçal'ın ardından söz alan AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun ise, "Belediye Başkanımız mütevaziliği istese de halkımıza hizmet için 12 aracın hizmete sunulduğunu bilinmesini istedi. Bu güzel araçları güzel Yalovalıların hizmetine sokmuş olacağız. Hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

Yalova Valisi Esengül Civelek ise yapmış olduğu konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

"Gerçekleştirdikleri başarılı hizmetlerle Yalovamızın çehresini değiştiren belediye başkanımız Yalovalılara, vatandaşlarımıza huzur ve mutluluk sağlayacak, onların yaşam kalitesini arttıracak 12 yeni araçla hizmete devam edecek. Vatandaşlarımıza kaliteli, hızlı hizmet sunacak 12 aracın ilimize hayırlı olmasını diliyor belediye başkanımıza hizmetleri için teşekkür ediyorum."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber