'Öğretmenim biz Doğa'yı kurtarırız'

Haber Giriş : 18 Mayıs 2006 05:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Lösemi hastası kızı Doğa'yı tedavi için Amerika'ya götüren Meltem öğretmen için öğrencileri, yardım kampanyası başlatarak kapı kapı dolaşıp bağış topluyor

MATEMATİK öğretmeni Meltem Selçuk'un 4 yaşındaki kızı Doğa, lösemiye yakalanınca örneğine az rastlanır bir fedakarlık öyküsü ortaya çıktı. TEV İlköğretim Okulu öğretmeni Meltem Selçuk kızının lösemiye yakalandığını 17 ay önce öğrenci ve kızını ABD'deki bir lösemi merkezine götürdü. Kızlarının ilik nakli olması için hastalıkla ilgili mücadelesini sürdüren Meltem öğretmenin maddi imkanları tükenince, devreye öğrencileri ve öğretmen arkadaşları girdi. Öğrenciler, kapı kapı dolaşarak yardım toplamaya başladı. Öğretmenlerinin ücretsiz izne çıktığını ve tek maaşla ABD'deki masrafları karşılamayamadığını dile getiren minikler, 'Doğa'ya yardım etmek isteyenler, Yapı Kredi Bankası Ihlamurkuyu Şubesi Z. Meltem Selçuk adına 721-005792 sayılı hesaba YTL, İş Bankası Taksim Ayazma Şubesi'ne de 1005-0433559 numaları hesaba Bülent Selçuk adına ABD Doları yatırabilirler' dedi.

Çığ gibi büyüdü

Okula Aile Birliği de bastırdığı yardım broşürleri ile destek verdiği kampanya kapsamında öğrenciler, kapı kapı dolaşarak, öğretmenlerine yardım için broşür dağıtmaya başladı. Kadıköy, Ümraniye, Eminönü, Merter'de bulunan birçok okul da düzenlenen kampanyaya destek verirken, kampanya kapsamında Haydarpaşa Lisesi Konferans Salonu'nda 19 Haziran'da özel bir gece düzenlenecek.

akşam

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber