Adana'da piknik alanında pompalı tüfek bulundu

Adana'da 5 yıl önce 9 yaşındaki çocuğun nereden geldiği belli olmayan kurşun ile hayatını kaybettiği piknik alanına yakın bir yerde pompalı tüfek bulundu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Şubat 2014 10:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Adana'da piknik alanında pompalı tüfek bulundu

Edinilen bilgiye göre, olay, merkez Çukurova ilçesine bağlı Adnan Menderes Bulvarı'nda meydana geldi. Polisler devriye görevi yaparken Adnan Menderes Bulvarı'nda halkın yoğun olarak geldiği piknik alanında devriye görevi yapmaya başladı. Bu arada polis piknik alanında yaya olarak gezdiği sırada otların arasında pompalı tüfek gördü. Polis hemen tüfeğin etrafını güvenlik şeridi ile çevirerek olay yeri inceleme ekiplerine durumu bildirdi. Yapılan incelemeden sonra tüfeğin balistik raporu alınması için kriminalde incelenmek üzere emniyete götürüldü.

"5 YIL ÖNCE AYNI YERDE 9 YAŞINDAKİ ÇOCUK MAGANDA KURŞUNU İLE ÖLMÜŞTÜ"

11 Temmuz 2009 akşamı ailesi ile piknik yapmaya gelen 9 yaşındaki Akif Can Yıldız pompalı tüfeğin bulunduğu yere yakın bir yerde nereden geldiği belli olmayan kurşuna hedef olmuş ve hayatını kaybetmişti. O günden sonra anne Sabiha ve dedesi Bekir Yıldız çocuklarının katilinin bulunması için çok mücadele etmiş ancak bir türlü bulunamamıştı. Emniyette magandanın bulunması için akademik araştırma bile yaptı ancak maganda bir türlü bulunamadı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber