Muhtar İstedi, başkan Alıcık yaptı

Nazilli Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Mehmet Özmen'in isteği üzerine mahalle halkının iyi su içmesi için Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık tarafından mahalleye içme suyu çeşmesi yapılıyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Şubat 2014 11:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Muhtarın talebi üzerine Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ın talimatı ile harekete geçen Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri mahallede bulunan Cumhuriyet Parkı'nın kuzeydoğusuna Denizli Devlet Karayolu kenarında bulunan iyi su ana hat şebekesinden 330 metre iyi su hattı çekerek, beton blok tuğlalarla iyi su çeşmesi inşasının yapımını gerçekleştirdi. Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü iyi su çeşmesi yapımı sırasında yıpranan ve deforme yolların tadilatını da gerçekleştirerek, tekrar halkın kullanımına sundu. Yapımı gerçekleştirilen iyi su çeşmesi haftanın belirli günlerde Cumhuriyet Mahallesi sakinlerine hizmet vereceği belirtildi.

HAYIRLI OLMASINI DİLEDİ

İyi su çeşmelerinin yapılmasıyla rahata kavuşacak olan Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Mehmet Özmen, mahalle sakinleri adına Başkan Alıcık'a teşekkür ederek, önceden eski SSK hastanesinin oradan ya da Koca Cami yanında bulunan iyi su çeşmelerinden iyi su ihtiyaçlarını karşıladıklarını mahalleye iyi su çeşmesinin yapılmasıyla özellikle yaşlıların ve mahalle sakinlerinin yorulmayacaklarını belitti. Başkan Alıcık, "Cumhuriyet Mahallesinde yaptığımız ziyaretlerde ve Mahalle Muhtarımız Mehmet Özmen'in talebi üzerine bu bölgede ikamet eden vatandaşlarımızın bu bölgeye iyi su çeşmesi yapılması konusunda istekleri olmuştu. Bizde bu konuyu gündeme alıp çeşmenin yapımını gerçekleştirdik. İyi su çeşmemizin Cumhuriyet Mahallesine şimdiden hayırlı olmasını diliyorum" dedi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber