Kendi inşaatında bileğini keserek intihar etti

AYDIN'da, iki yıl önce eşinden boşanan ve bu nedenle bunalımda olduğu ileri sürülen 55 yaşındaki Dündar Altay, sahibi olduğu inşaatta sağ bileğini keserek intihar etti.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 09 Şubat 2014 12:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kendi inşaatında bileğini keserek intihar etti

Varlıklı bir aileninin oğlu olan Dündar Altay, dün saat 21.00 sıralarında, sahibi olduğu ve eşiyle boşanmalarının ardından kalmaya başladığı Güzelhisar Mahallesi, 7 Eylül Caddesi'ndeki, 5 katlı inşaatta, daha önce yanında çalışan işçiler tarafından sağ bileği kesik, kanlar içinde yerde bulundu. İşçilerin haber vermesi üzerine gelen polis ve sağlık ekipleri, bir çocuk babası Altay'ın öldüğünü belirledi.

İki yıl önce eşinden boşanmasının ardından hayata küstüğü, içine kapanıp kimseyle konuşmadığı ileri sürülen Altay'ın, olay yerinde bulunan bıçakla bileğini keserek intihar ettiği belirlendi. Altay'ın cesedi, polis ve savcının olay yerindeki incelemesinin ardından Aydın Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Polis, Altay'ın cesedini bulan 3 inşaat işçisinin ifadelerine başvururken, soruşturmanın sürdüğü bildirildi. Altay'ın cenazesi inşaattan çıkartılırken, gözyaşlarına boğulan oğlu 20 yaşındaki Burak Altay'ı yakınları sakinleştirmeye çalıştı.

Yakınları ile mahkemelik olunca yapımı durdurulan inşaatının bir katında işçilerle birlikte kaldığı öğrenilen Altay'ın maddi durumunun iyi olduğu, bilinen başka bir sıkıntısının da olmadığı belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber