Yıldız: CHP'li vekil iyi iş yapıyorsunuz dedi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "İsmini açıklamayayım CHP'den bir milletvekili arkadaşımız, 'Ben CHP milletvekiliyim. CHP'ye oy verdim ve CHP'den de seçildim ama siz bu işi daha iyi yapıyorsunuz' dedi bana geçenlerde. Bu hatırla gönülle olacak bir iş değil ancak icraatla olacak bir iş" dedi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 09 Şubat 2014 18:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Yıldız: CHP'li vekil iyi iş yapıyorsunuz dedi

Bakan Yıldız, kentte bir düğün salonunda düzenlenen "AK Parti Ardahan ve İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı"nda yaptığı konuşmada, kazanmaktan başka bir alternatiflerinin bulunmadığı bir seçim dönemine girdiklerini söyledi.

Şu anda Türkiye üzerinde büyük bir oyun oynandığını dile getiren Yıldız, AK Parti ile Türkiye'nin istikrarının eş anlamlı hale geldiğini belirterek, "AK Parti ile ilgili yapacaklarımız, Türkiye ile ilgili yapacaklarımızdır. Bunun böyle bilinmesinde büyük bir fayda var. Kimse kimsenin kara kaşına, kara gözüne oy vermez" diye konuştu.

Yıldız, AK Parti'nin doğru yaptıkça güçlendiğini, güçlendikçe daha çok doğru yapma kabiliyet ve kapasitesine ulaştığını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Her üç seçmenden bir tanesinin AK Parti dediği dönemden, her iki seçmenden bir tanesinin AK Parti dediği döneme geldik. Evet ama bu yetmez. Çünkü şu anda Türkiye'de en son yaptırdığımız anketlerde yüzde 50 vatandaşımız diyor ki 'Ben AK Parti'yi tercih ettim ve AK Parti'nin yönetmesini istiyorum.' Diğer yüzde 50 vatandaşımız da diyor ki 'Ben AK Parti'yi tercih etmedim.' Ancak bunların yüzde 23'ü AK Parti'nin idare etmesini ve hükümet olmasını istiyorlar. Burası çok önemli. 'Ben tercihimi AK Parti'ye yapmadım ama bu ülkeyi AK Parti'nin, bu kadroların yönetmesini istiyorum' diyorlar. İsmini açıklamayayım CHP'den bir milletvekili arkadaşımız, 'Ben CHP milletvekiliyim. CHP'ye oy verdim ve CHP'den de seçildim ama siz bu işi daha iyi yapıyorsunuz' dedi bana geçenlerde. Bu hatırla gönülle olacak bir iş değil ancak icraatla olacak bir iş."

- "Şapka düştü, kel göründü"

17 Aralık'ta yapılan operasyonun yolsuzluk adı altında başlatılıp, iktidardan indirmeyle alakalı geniş bir yapılanma olduğunu belirten Yıldız, bunun herkes tarafından bilinmesini istedi.

Masum gerekçelerin arkasında kirli emellerin olduğunu vatandaşların gördüğünü vurgulayan Yıldız, "Şapka düştü, kel göründü. Kesinlikle başka bir şeyin arkasına sığınmamak lazım. Yolsuzluk mu diyorsunuz, 11 yıldan beri karşısındayız. İktidarımızdan bu tarafa karşısındayız" ifadelerini kullandı.

"Baktılar ki AK Parti yıkılmıyor, baktılar ki anketler öyle göstermiyor, 'Bizim amacımız zaten AK Parti değil' dediler. Nedir sizin amacınız? 'Ufak bir ayrıntı' dediler. 'Başbakan değişse olur mu?' Buna sen mi karar vereceksin kardeşim" diyen Yıldız, "Buna her zaman olduğu gibi halkımızın teveccühü ve oyları karar verir. Biz başta ne başbakanımızdan ne de AK Parti'den vazgeçeriz. Bunun böyle bilinmesi lazım. Yurt dışından herhangi bir vesayetle herhangi birinin gücüyle herhangi bir ülkenin desteğiyle hangi amaçla olursa olsun Türkiye'deki istikrarın bozulmasına hiçbir şekilde müsaade etmeyiz" şeklinde konuştu.

Bakan Yıldız'ın konuşmasının ardından AK Parti'nin Ardahan, Çıldır, Damal, Hanak, Posof ve Göle ilçelerinin belediye başkan adayları tanıtıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber