Öğretmenler otogarda çiçeklerle karşıladı

Şanlıurfa’ya yeni atanan öğretmenler, şehirlerarası otobüs terminalinde İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci tarafından karanfil ve şeker ikram edilerek karşılandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Şubat 2014 10:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Öğretmenler otogarda çiçeklerle karşıladı

İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan öğretmen atamasıyla kentte değişik branşlardan bin 241 öğretmenin atamasının yapıldığını belirterek, İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak otogarda kurdukları stantta öğretmenleri karşılayarak servis aracı ile işlemlerinin yapılması için İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne taşırken, ilçelerde görev yapacak öğretmenler için de ilçe otobüsleri ile görüşerek ulaşım kolaylığı sağladığını söyledi.

Metin İlci, göreve yeni başlayan öğretmenlerin eğitime güç katacağına inandığını dile getirerek, "Bizim gülen yüzümüz, toplumun güler yüzü olacağı için şehrimize yeni atanan öğretmen kardeşlerimizi güler yüzle ve çiçeklerle karşılamak istedik. Bizim mesleğimiz diğer mesleklerden farklıdır. Gönül zenginliğinin en bol olduğu meslek bu meslektir. Bundan dolayı yorulmadan usanmadan, yılmadan ve sevgimizi katarak bu mesleği icra ediyoruz. İlimizde değişik branşlarda bakanlığımızdan bin 241 öğretmen atandı. İlimize gelen öğretmenleri karşılamak için özel bir birim kurduk. Gelen arkadaşlarımızı otobüs terminalinden alarak müdürlüğümüze getiriyor ve bütün işlemlerinde yardımcı oluyoruz. En kısa sürede okullarına göndereceğiz" ifadelerini kullandı.

Şanlıurfa'ya yeni atanan bir öğretmen ise, "Böyle bir uygulamayı başlatanlara çok teşekkür ediyoruz. Gerçekten çok güzel bir uygulama. Bizim için de sürpriz oldu. İnşallah hepimiz için hayırlı ve uğurlu olur. Şanlıurfa güzel bir memlekete benziyor. Zamanla alışacağız buralara" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber