Yuvacık Su'da hijyen eğitimi

Başiskele Belediyesi Kuruluşu BİAŞ’ın işlettiği Yuvacık Su’da üretim yeni pet şişe makinelerinin kurulumuyla hızlandı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Şubat 2014 10:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Yuvacık Su'da hijyen eğitimi

Başiskele Belediyesi Kuruluşu BİAŞ'ın işlettiği Yuvacık Su'da üretim yeni pet şişe makinelerinin kurulumuyla hızlandı. Kocaeli Valiliği Halk Sağlığı Müdürlüğü'nün onayı ile 0,33, 0,50 ve 1,5 litre su Türkiye'nin birçok noktasına dağıtılmaya başladı. Hızlanan üretimle birlikte yeni yönetmelikler gereği personel eğitimleri de hızlandı.

Başiskele Belediyesi kuruluşu olan BİAŞ bünyesinde işletilen Yuvacık Su tam kapasite üretime başladı. Pet şişe üretimiyle üretim kapasitesini yüzde 55 oranında artıran Yuvacık Su Personeline yeni yönetmeliklerde yer alan "Hijyen Eğitimi" konularında bilgilendirildi.

Başiskele Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ve Başiskele Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü ile ortak yürütülen eğitim, Yuvacık Su Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi. Mikrobiyoloji Uzmanı Dr. Hilal Kuzucu Malçok tarafından verilen eğitim 2 gün sürdü. Hastalık yapıcı mikroplar, bulaşma yolları, hijyen ve ilgili yönetmelik konularının işlendiği derslere tüm işçiler katıldı. Yapılan sınav sonrasında tüm işçiler "Hijyen Eğitim Sertifikası" almaya hak kazandı.

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz yapılan yatırımlarla hızla büyüyen Yuvacık Suyun, her geçen gün daha çok tüketici tarafından tercih edildiğini belirti. Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz ayrıca insan sağlığı için çok önemli bir konuda üretim yaptıklarının bilincinde olduklarını, üretim kalitesinden hiçbir şekilde ödün vermediklerini ve bu eğitimlerin de bu yaklaşımın bir parçası olduğunu söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber