İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Çocuğa istismar sanığı önce itiraf, sonra inkar etti

ADANA'da, sokakta oynayan 8 yaşındaki erkek çocuğunu 'Sana karpuz vereceğim' diyerek evine götürüp, cinsel istismarda bulunduğu öne sürülen tutuklu 27 yaşındaki E.T.'nin yargılamasına başlandı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Şubat 2014 11:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Çocuğa istismar sanığı önce itiraf, sonra inkar etti

Olay 17 Haziran 2013'de, merkez Seyhan İlçesi'ne bağlı Şehitduran Mahallesi'nde meydana geldi. Ayakkabı imalathanesinde çalışan E.T., aynı mahallede oturan ve sokakta arkadaşlarıyla oyun oynayan erkek çocuğu A.B.'yi, iddiaya göre "Sana para vereceğim, güvercin vereceğim, karpuz vereceğim" diyerek evine götürdü. Burada çocuğa cinsel istismarda bulundu. Çocuk karşı koyunca "Kelleni kopartırım, bağırsaklarını sökerim" diyerek tehdit etti. Ardından da çocuğun eline karpuz verip "Kimseye söyleme" diyerek evine gönderdi.

EVİNİ BASIP LİNÇ ETMEK İSTEDİLER

Evine giden çocuk, olayı ailesine anlattı. E.T.'nin evine giden çocuğun ailesi, içeride olmasına rağmen kapıyı açmayınca kapıyı kırıp, içeri girdi. Aile ile mahalle sakinleri, evin yatak odasındaki gizli bölmeye saklanan E.T.'yi bularak dışarı çıkardı. Öfkeli kalabalık tarafından linç edilmek istenen E.T., olay yerine gelen polis ekipleri tarafından kurtarıldı.

'KAFAMI DUVARLARA VURDUM'

Tutuklandığı nöbetçi mahkemede suçunu itiraf eden E.T., "Bir arkadaşımın verdiği cinsel istek artırıcı ilacı kullanmıştım. Sonradan yaptığımın doğru olmadığını anladım. Eylemimi yarıda bıraktım. Ben ne yaptım diyerek kafamı duvarlara vurdum. Bir süre sonra evime baskına geldiler. Çok pişmanım" dedi. Sanık E.T. hakkında 'çocuğun nitelikli cinsel istismarı' ve 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından 36.5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

SUÇLAMAYI KABUL ETMEDİ

5'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkan E.T., bu kez hakkındaki suçlamaları reddetti. Nöbetçi mahkemedeki ifadesini de kabul etmeyen E.T. şöyle konuştu:

"Apartmanın önünde amcamın kızıyla telefonla görüşüyordum. 2 çocuk yanıma geldi. Güvercinlerden bahsediyorlardı. Ben bu yaşta kuş mu besliyorsunuz. Helal olsun dedim. Çocuklara kuş ilacı verebilirim dedim. Sonra da birine ekmek alabilir misin dedim. O da kabul etti. Ekmek alması için para verdim. Sonra da 3'üncü kattaki evime çıktım. Annem ve babam düğüne gitmişti. Çocuk ekmeği alıp getirdi. Ben çocuğu içeri almadım. Bir şey yapmadım. Eline karpuz verip gönderdim. 3- 4 saat sonra çocuğun ailesi geldi. 'Çocuğumuzu taciz etmişsin' diyerek bana küfredip saldırdı. Ellerinde zırh denilen kesici aletler de vardı. Ben de ağabeyimi ve polisi aradım. Suçlamayı kabul etmiyorum." Mahkeme heyeti, çocuğun ruh sağlığının araştırılmasına karar vererek duruşmayı erteledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber