İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Öğrenci yurdunda korkutan yangın

Balıkesir'de 150 öğrencinin kaldığı öğrenci yurdunda yangın çıktı. Yangın, itfaiye ekiplerince kısa sürede söndürüldü.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Şubat 2014 13:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Öğrenci yurdunda korkutan yangın

Edinilen bilgiye göre, Balıkesir Anadolu Lisesi öğrenci yurdunun 5. katında bir odada yangın çıktı. Yurttaki yatağın tutuştuğunu görünce itfaiyeyi arayan bir öğrenci, daha sonra alevlere yangın tüpü ile müdahale etti. Yurdun camlarından dumanlar çıkarken, olay yerine gelen öğrenciler ve vatandaşlar itfaiyenin müdahalesini meraklı gözlerle izledi. İtfaiye ekiplerinin 3 araçla müdahalede bulunduğu yangın kısa sürede söndürüldü.

Yurttan sorumlu Müdür Yardımcısı Eyüp Elma, içeride öğrencilerin olmadığını ve yangının öğle yemeği arasında meydana geldiğini kaydetti. Elma, "Biz dersteydik, ders bitti, geldiğimde itfaiyeyi gördüm. Bende emniyeti aradım. Sonucu öğreneceğiz. Yemek saati olduğu için pansiyonumuz boş, normalde 150 öğrencimiz var" dedi.

Yurdun önünde olup biteni izleyen Zekeriya Ballıoğlu isimli öğrenci ise, yangını ilk kendisinin fark etiğini söyleyerek, "Ben yukarıdaydım, yatak tutuşmuş, neden tutuştuğunu bilmiyorum. Arkadaşlar yangın var koşun deyince itfaiyeyi aradık. Yangın tüpü vardı orada, onu da aldık köpük sıktım yatağa ama sönmedi. Sonra da itfaiye geldi. Camları falan da açtık, duman çıktı" diye konuştu.

Yangının sebebi henüz kesinleşmezken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber