Danıştaydaki saldırıda gözaltı sayısı 9'a yükseldi

Haber Giriş : 18 Mayıs 2006 16:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

DANIŞTAY SALDIRISINDA YENİ GÖZALTILAR

Danıştay'a dün gerçekleştirilen ve 2. Daire Üyesi Yücel Özbilgin'in ölümüyle sonuçlanan saldırı sonrası gözaltına alınanların sayısı 9'a yükseldi

Danıştay 2. Daire Başkanı ve üyelerine yönelik dün yapılan silahlı saldırının ardından gözaltına alınanların sayısı 9'a yükseldi.

Ankara Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan şüpheli Osman Y, Ankara Adliyesi içindeki Adli Tıp'ta sağlık kontrolünden geçirildi. Saldırının faili Alparslan Arslan'ın üzerinden çıkan cep telefon kayıtları ve telefon rehberlerini incelemeye alan İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, daha önce de silahlı saldırı olayı ile bağlantısı olduğu tespit edilen Mehmet A. (22), Sinan B. (50) ve Saim Ö. (38) adlı kişileri gözaltına almıştı.

Şüpheli Mehmet A'nın ise sabah saatlerinde Adli Tıp'ta sağlık kontrolünden geçirildiği belirtildi. Bu arada, ifadesine başvurulan Arslan'ın, ?Salı'yı Çarşamba'ya bağlayan gece herhangi bir otel ya da evde kalmadığını, geceyi arabada geçirdiğini? söylediği öğrenildi.

NTV

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber