Kayınvalidesini öldüren eski uzman çavuşun annesini öldürdüler

Ergani'de bu sabah Besra Karadayı'nın öldüğü, Ekrem Karadayı'nın da yaralandığı silahlı saldırının ardından polis geniş çaplı soruşturma başlattı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 10 Şubat 2014 17:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kayınvalidesini öldüren eski uzman çavuşun annesini öldürdüler

Görgü tanıklarının ifadesinin ardından saldırganların 3 kişi olduğunu belirleyen polis, olay yerine yaklaşık 1 kilometre uzaklıkta boş bir arazide bir kadının elinde tabancayla yürüdüğü bilgisi üzerine bölgeye hareket etti. Polis elinde silah bulunan kadını gözaltına aldı.

Yapılan soruşturmada kadının daha önce eşi tarafından annesi öldürülen, babası da yaralanan eski uzman çavuş Mehmet Karadayı'nın eşi 23 yaşındaki 3 çocuk annesi Melek Karadayı olduğu belirlendi. Gözaltında bulunan Melek Karadayı'nın, olayı yakınları ile birlikte intikam amaçlı gerçekleştirdiği iddia edildi. Melek Karadayı'nın sorgusu sürerken, polis diğer saldırganları yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor. İddiaya göre Melek Karadayı'nın olayı gerçekleştirmeden önce kayınvalidesi Besra Karadayı ile kayınpederi Ekrem Karadayı'yı telefonla arayarak otobüs durağına konuşmak için çağırdığı bu sırada olayı gerçekleştirdiği belirtildi.

Saldırıda yaşamını yitiren Besra Karadayı'nın evinde taziye kurulurken, aileyle görüşmek isteyen gazetecilerle yakınları görüşmek istemeyerek soruları yanıtsız bıraktı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber