Kayalıklardan atılarak ölen gencin arkadaşı tutuklandı

GAZİANTEP'te, birlikte alkol aldıkları 20 yaşındaki Ertan Samancı'yı tartıştıktan sonra kayalıklardan atarak öldürmekle suçlanan 3 şüpheliden 18 yaşındaki Yusuf A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 10 Şubat 2014 17:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kayalıklardan atılarak ölen gencin arkadaşı tutuklandı

Karacaahmet Mahallesi'ndeki otogar yakınında geçen 4 Şubat gecesi alkol alan 18 yaşındaki Mikail Y., aynı yaştaki Yusuf A. ve 20 yaşındaki Recep B. ile Ertan Samancı arasında iddiaya göre bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma sırasında kayalıklardan atılan Samancı yaşamını yitirirken, arkadaşları ise kaçtı.

Samancı'nın eve gitmemesi üzerine yakınlarının yaptığı kayıp başvurusunun ardından çalışma başlatan Şehitkamil İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, gencin en son birlikte olduğu arkadaşlarıyla otogar yakınlarında alkol aldığını belirledi ve bölgede yaptığı aramada gencin cesedine ulaştı. Polis ekipleri, olayla ilgili Ertan Samancı'nın arkadaşları Mikail Y., Yusuf A. ve Recep B.'yi gözaltına aldı.

ARKADAN TEKME ATMIŞ

Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sorgulanan şüphelilerden Yusuf A., alkol aldıkları sırada tartışma yaşandığını ve öfkelenerek Ertan Samancı'ya tekme attığını itiraf etti. Sorgularının ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Recep B. ve Mikail Y. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, Yusuf A. ise 'Kasten adam öldürmek' suçundan tutuklanarak cezaevine konuldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber