15 yıllık bayan muhtar yine aday oldu

Samsun'da 15 yıldır muhtarlık mazbatasını kimseye kaptırmayan Ulugazi Mahallesi Muhtarı Filiz Kavalcı, 4. kez muhtarlık için aday olduğunu açıkladı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Şubat 2014 18:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
15 yıllık bayan muhtar yine aday oldu

Samsun'da yaptığı çalışmalar, etkinlik ve çeşitli faaliyetlerle mahalle halkının sevgisini kazanan Ulugazi Mahallesi'nin bayan muhtarı evli 1 çocuk annesi 40 yaşındaki Filiz Kavalcı, 15 yıldır muhtarlık görevini başarılı bir şekilde sürdürüyor. 3 bin 600 seçmenin oy kullandığı, 10 bin 800 nüfuslu Ulugazi Mahallesi'nin muhtarı Filiz Kavalcı, 30 Mart 2014 seçimlerinde muhtarlık için yeniden aday oldu. Muhtar Filiz Kavalcı, diğer mahallelerde bayanlara da örnek olarak muhtar olmalarına öncülük etmiş oldu.

Muhtarlık yarışının başladığı bu günlerde Filiz Kavalcı, 15 yıl önce ilk muhtarlık seçimlerinde 5 aday ile yarıştığını, daha sonraki seçimlerde aday sayısının bire düştüğünü, önümüzdeki seçimlerde ise şuan bir aday çıkmadığını söyledi. Muhtarlık hizmetinin mahalle ile bütünleşme ve mahallenin sorunlarına çözüm bulma yeri olduğunu belirten Filiz Kavalcı, "Üst üste 3 kez seçimleri kazanarak muhtar oldum. 4. kez muhtar olmak için adayım. Mahalle halkı teveccüh gösterip yeniden seçilirsem yılların verdiği tecrübe ile hizmetlerime devam edeceğim" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber