Sınıfta ölen öğretmene gözyaşı

Haber Giriş : 20 Mayıs 2006 07:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Öğrencilerinin gözü önünde kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden 37 yıllık fen bilgisi öğretmeni Saygı Gören'in talebeleri, masasını kırmızı karanfillerle donattı.

Dıyarbakır'da dünyaya gelen Saygı Gören, yıllarca yine Diyarbakır'da öğretmen olarak görev yaptı. Binlerce öğrenci yetiştiren ve emekli olduktan sonra İzmir'e yerleşen Gören, 4 yıl önce ailesini İzmir'de bırakıp yeniden kente dönerek Özel Diken İlköğretim Okulu'nda öğretmenlik yapmaya devam etti. Ancak 62 yaşındaki 37 yıllık Fen Bilgisi Öğretmeni Saygı Gören, önceki gün ders anlatırken öğretmenlerinin gözleri önünde kalp krizi geçirdi ve yaşama veda etti. Eski ve yeni öğrencilerini yasa boğan Gören için dün görev yaptığı okulunda bir tören düzenlendi. Yeni ve eski öğrencileri ile meslektaşlarının gözyaşlarına boğulduğu törene katılan Gören'in ikiz çocukları 24 yaşındaki Emrah ve Selvan Gören, eşi Ayşe ile 26 yaşındaki kızı Görkem Gören babalarının tabutu başından bir an olsun ayrılmadı.

DÜN TOPRAĞA VERİLDİ
Hocaları için gözyaşı döken öğrencileri de masasını kırmızı karanfillerle donattı ve boş olan koltuğuna fotoğrafını bıraktı. Yapılan törenin ardından Saygı Ören Mardin Kapı Mezarlığı'nda toprağa verildi.

sabah

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber