TBMM fazla mesai yapacak

Genel Kurul'da bugün AFAD ile ilgili düzenlemeleri de içeren "torba kanun teklifi" görüşülecek

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 11 Şubat 2014 19:16, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:58
TBMM fazla mesai yapacak

TBMM Genel Kurulu'nda bugün, Afet ve Acil Durum Yönetim Durumu Başkanlığı (AFAD) ile ilgili düzenlemeleri de içeren "torba kanun teklifi" görüşülecek.

Genel Kurul'da, AK Parti Grubu'nun Meclis'in çalışma düzenini belirleyen grup önerisi kabul edildi.

Genel Kurul bugün AFAD ile ilgili düzenlemeleri de içeren Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin görüşmelerinin bitimine kadar çalışacak.

Bazı uluslararası anlaşmalar da gündemin ön sıralarına alındı.

Genel Kurul, normal çalışma günlerinin dışında 14 Şubat Cuma, 15 Şubat Cumartesi, 16 Şubat Pazar ve 17 Şubat Pazartesi günleri de bazı uluslararası anlaşmaların bitimine kadar çalışacak.

Genel Kurul, 18 Şubat Salı 15.00'de, 19 Şubat Çarşamba ve 20 Şubat Perşembe günleri de 14.00'de toplanıp saat 23.00'e kadar çalışacak.

Bozdağ: HSYK Kanun Teklifi görüşülecek

-"En büyük açlık özürlük açlığı"

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, "En büyük açlık özürlük açlığıdır ve bu Meclis buna cevap veremiyor" diye konuştu.

Tarım politikalarına ilişkin eleştirilerde bulunan Balbay, "Tarım Bakanı'nın tarımla tek ilişkisi soyadının Eker olmasıdır" dedi.

Uzak ülkelerde büyükelçilikler açan Türkiye'nin komşusu olan 4 ülkede büyükelçisinin bulunmadığını söyleyen Balbay, iktidarın "çok kanallı tek seslilik peşinde" olduğunu öne sürdü.

BDP Muş Milletvekili Sırrı Sakık, çözüm süreciyle ilgili ciddi adımlar atılması gerektiğini belirtti. Öcalan ile ilgili "montaj kasetlerin" piyasaya sürüldüğünü ifade eden Sakık, "Bu kasetlerin Kürt özgürlük hareketinde, BDP'de bir karşılığı yoktur. Biz Öcalan'ı çok iyi tanıyoruz" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber