Erdoğan: Polis, savcı ve hakimlere başka yerden talimat geliyor

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 15 Şubat 2014 21:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Erdoğan: Polis, savcı ve hakimlere başka yerden talimat geliyor

Başbakan Erdoğan, bazı ses kayıtlarının yayımlandığını belirterek, "Bu ülkenin polisine, savcısına, hakimine milletten değil başka yerlerden talimat geliyor. 'Her yolu kullanın gerekirse zaiyat verin, şu şu ülkeler bizim yanımızda, korkmayın' deniyor" dedi.

İşte Başbakan Erdoğan'ın konuşmasından satır başları;

''BUNU YAPAN KİM?''

* Son sözü manşetler değil millet söyleyecek. Bugün bir gazete MİT TIR'ları ile ilgili görüntüleri yayınladı. MİT tırları durduruluyor. Şoförler tartaklanıyor. MİT personeli yere yatırılıyor, üzerlerine silah doğrultuluyor. Bunu yapan kim Bunu yapanlar, yaptıranlar paralel yapının emriyle hareket edenlerdir.

PARALEL YAPIYLA İLGİLİ KORKUNÇ AÇIKLAMA

* Bu ülkenin polisine, savcısına, hakimine milletten değil başka yerlerden talimat geliyor. 'Her yolu kullanın gerekirse zaiyat verin, şu şu ülkeler bizim yanımızda, korkmayın' deniyor.

''HESABINI SORACAĞIZ''

* Hiç endişeniz olmasın, bu paralel yapıyı nerede saklanırlarsa saklansınlar, nasıl gizlenirlerse gizlensinler bulacak, çıkaracak ve milletin huzurunda, hukuk içinde hesabını soracağız. Bu ihanet hiç kimsenin yanına kar kalmayacak.

ORDU İÇİN 30 MART VURGUSU

* Şehirlerimizi büyüteceğiz, kardeşliğimizi yüceltmek için çok daha fazla çalışacağız. Ordu inşallah 30 Mart'ta Büyükşehir Belediye Başkanı'nı seçecek. Ordu bir dönüşüm ve değişimi inşallah 30 Mart'ta yaşayacak. İstanbul'da Ordu'lu nüfusu çok fazla. İnşallah İstanbul'da da Kadir Topbaş kardeşimizle birlikte çalışacağız.

Başbakan Erdoğan konuşmasının ardından AK Parti Ordu Belediye Başkan adayı ve Kadir Topbaş ile vatandaşları selamladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber