Mühendisin 'ölüm yarışı': 3 ölü 2 ağır yaralı

Haber Giriş : 22 Mayıs 2006 14:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Denizli'de 5 arkadaşın bulunduğu otomobil, başka bir araçla yarışırken, kontrolden çıkarak bir kamyona arkadan çarptı. Kazada 3 kişi öldü, 2 kişi ağır yaralandı.

Kaza, gece yarısı saat 02.00 sıralarında Acıpayam Asfaltı'nda Karayolları Bölge Müdürlüğü önünde meydana geldi. İnşaat Mühendisi 26 yaşındaki Volkan Tezer, kullandığı 34 UGV 94 plakalı otomobiline, arkadaşları Özgür Kaplan (24), Fahri Bildirici (23) ve Hakan Tezer (23) ve Emre Kaplan'ı da alarak (22), birlikte eğlenmeye gitti. Arkadaşlar; eğlence dönüşü, iddiaya göre markası ve plakası tesbit olunamayan bir otomobille yarışa tutuştu. Yarış sırasında direksiyon kontrolünü yitiren Volkan Tezer, tâlî yola girmek isteyen 47 yaşındaki Mehmet Baybasa yönetimindeki 20 D 5964 plakalı kamyona arkadan çarptı.

Hurdaya dönen otomobilde Özgür Kaplan olay yerinde can verirken, ağır yaralanan sürücü Volkan Tezer ve Emre Kaplan ambulansla Denizli Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Diğer ağır yaralılar Hakan Tezer ve Fahri Bildirici, Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Ağır yaralı Volkan Tezer ve Fahri Bildirici de, doktorların çabasına rağmen kurtarılamadı. Paniğe kapılarak olay yerinden kaçan kamyon şoförü Mehmet Baybasa, kaza yerinde kamyondan düşen plaka sayesinde belirlenerek yakalandı.

BİRA KUTULARI BULUNDU
Mühendis Tezer'in otomobilinde boş bira kutuları bulundu, arkadaşların büyük ihtimalle alkollü olduğu belirtildi. Polis, görgü tanıklarının ifadesine göre, kazaya sebeb olduğu sanılan siyah renkli bir otomobili ve sürücüsünü aramaya başladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber