Erdoğan: Beni yoğun bakımda ilan etmişler/ Video

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Uşak’ta konuşuyor.

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 27 Şubat 2014 16:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İşte Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:

Başbakan Erdoğan Uşak'ta kent meydanında haka hitap ediyor. İşte Başbakan Erdoğan'ın konuşmasından satır başları;

30 Mart seçimleri hayırlara vesile olsun. Bundan 56 yıl önce merhum Menderes Uşak'a geldi ve şunları söyledi: Sizlere canım kurban, daima hizmetinizdeyim.

Merhum Menderes milletine hizmet yolunda canını feda etti. Mekanı cennet olsun. Zorla ve zorbalıkla iktidardan uzaklaştırılarak idam edilmiş. Bugün olduğu gibi o gün de CHP yıkmanın, bozmanın, tahrip etmenin , ülkeyi gerilime süreklemenin mücadelesini veriyordu.

Bugün hangi tahrikler yapılıyorsa o gün de böyle yapılıyordu. Bugün CHP sokakta, Meclis'te ülke içinde ve dışında nasıl gerilim siyaseti yapıyorsa o gün de yapılıyordu.

"BENİ YOĞUN BAKIMDA İLAN ETMİŞLER O GÖRMEK İSTEDİKLERİ RÜYA"

Bugün sosyal medyada partimizden ihraç ettiğimiz birisi beni yoğun bakımda ilan etmişler. Demek ki görmek istedikleri rüya o. Dün MGK'dan çıktım, geldim önce Burdur şimdi burdayım. Yarın da Balıkesirdeyim. Cumartesi pazar da 4 mitingim var. Bu ten bu canda oldukça durmak yok yola devam. Onlar avunsunlar dursunlar.

Ben CHP genel başkanına bazı sorular sordum. O sorulardan bir tanesini özellikle hatırlatıyorum. Eline o ÖSYM ile ilgili maili kimin tutuşturduğunu bu şakayı kimin yaptığını sordum. CHP genel başkanı o sahte mailin şakanın cevabını veremedi. Özür dilemedi. Bu işten dolayı yüzü kızarmadı. Yüz kızarması edebin işaretidir. CHP genel başkanı bu şakadan ders almadı. Bir de Kayseri ile sahte bilgiler verdiler. Orada da çuvalladı.

CHP GENEL BAŞKANI ELİNE ŞEKER TUTUŞTURULMUŞ GİBİ GEZİYOR

Şimdi CHP başkanı montajla ortaya çıktı. Bu kez o montajı kimin tutuşturduğunu biliyoruz. Türkiye'yi dinleyen telekulaklık yapan röntgencilik yapan yer var. Şimdi Okyanus ötesinden CHP Genel Başkanı'nın eline montaj verdi. CHP Genel Başkanı eline şeker tutuşturulmuş gibi geziyor. Zannediyor ki ben Türk milletini kandıracağım. Şimdi Okyanus ötesinden yalan var. Geçenlerde gazetelere dökülen dinlemeleri duydunuz dimi. Kendilerinden başka herkesi dinlemişler. İnsaf be. Bunları da inkar ediyorlar. Artık mızrak çuvala sığmıyor.

SAYIN GENEL BAŞKAN ONU SENİN TAKİP ETMEN LAZIM

Şimdi kasetle CHP'nin başındaki zat ortalarda dolaşıyor. Kendisinden evvelki genel başkan kasetle gittin. Eski genel başkan bana cevap veriyor. Ya genel başkan ben neyi açıklayayım. Anayasa çalışmalarını yaptığımız anda sosyal medyaya düştün bakanıma talimat verdim biz kaldırdık. Onu çıkarma yetkim olsa zaten çıkarır sana teslim ederdim olay yargı meselesi onu senin takip etmen lazım.

SANKİ DERSHANEYE GİDEN YÜZDE YÜZ ÜNİVERSİTEYE GİRİYOR

Dershaneler meselesi çıktı. Niye rahatsız oldular. Çünkü 1 milyar dolarlık rant vardı. Sakın dershanelere bu yavrularınızı göndermeyin. Devletin okulları var. Bunlar sülük gibi emiyorlar. Hafta sonu bundan böyle veliler arzu etmeleri halinde biz takviye dersi vereceğiz.Özel okullarda para alıyorlar yine gidiyor dershaneye. Hem özel okula hem dershaneye para.

Sanki dershaneye girenler yüzde yüz üniversiteye giriyor. Aldatmayın çocukları. Bırakın artık gelin devletin okulları yeter. Bu devlet elinden gelini azami ölçüde yapmanın gayreti içinde olacak.

BU YAPININ POLİSİ BENİM KORUMAM OLMUŞ

Kamuoyu araştırmalarında hala yüzde 45 yüzde 50 bandını görünce bunlar çıldırıyor. Bu paralel yapının elemanları Başbakanınızı dinliyor. Bu yapının polisi benim korumam olmuş. Devletin polisi. Ne bileyim. benim odama böcek yerleştiriyor. Şimdi kaçmış. Geçenlerde bunların yalanı bol. Gazetelerinde kaçmak diye bir şey yok diyor. türkiye'de ise çıksın meydana. Gazetelerinde yalan bol

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber