Zabıta komiser yardımcısı boğazından bıçaklandı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 24 Mayıs 2006 17:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İzmir'in Tarihi Kemeraltı Çarşısı'nda bir seyyar satıcı, tezgahındaki eşyaya el koymak isteyen zabıta komiser yardımcısını boğazından bıçakla yaraladı.

Kemeraltı'nda devriye gezen Konak Belediyesi Zabıta Müdürlüğünde görevli Komiser Yardımcısı Kazım Altundal, seyyar satıcı M.B'nin (34) tezgahındaki kemerlere el koymak istedi. Kemerleri vermek istemeyen M.B. ile Altundal arasında kavga başladı. Seyyar satıcı M.B, Altundal'ı boğazından bıçakla yaraladı.

Olaydan sonra kaçmak isteyen M.B, vatandaşlar tarafından yakalanarak linç edilmek istendi. Seyyar satıcı, polis tarafından vatandaşların elinden alınarak Kemeraltı Karakolu'na götürüldü.

Yaralanan zabıta komiser yardımcısı Altundal, Eşrefpaşa Belediye Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan Altındal'ın boğazındaki bıçak yarasının derin olmadığı bildirildi.

Hastaneye gelen Konak Belediye Başkan Vekili Şemsettin Demir, Altındal'ı ziyaret ederek, ?geçmiş olsun? dileğinde bulundu.

Saldırıyı kınadıklarını belirten Demir, özellikle Kemeraltı'nda zabıta ekiplerine yeterli sayıda çevik kuvvet polisinin destek vermesi gerektiğini söyledi.

Demir, şöyle konuştu:

?Sayın Valimiz Köksal'ın bir hafta önce basında çıkan demeçlerinde Kemeraltı, Alsancak ve Basmane mıntıkalarında zabıtaya takviye olarak çevik kuvvet polislerinin destek vereceğini söylemişti. Şu anda bu mıntıkalarda 8 tane çevik kuvvet polisi görev yapıyor. Bu sayı yetersiz. Kemeraltı esnafı son günlerde işportadan yakınıyor. Zabıta ekipleri çalışıyor ve bir şeyler yapıyor. Ancak onu da canıyla ödeyecek. Yetkililerin duyarlı olmasını istiyoruz.?

Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber