Samsun'da, iki öğrenciyi katleden saldırganın kimliği belirlendi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 25 Mayıs 2006 15:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Samsun'da bu sabah iki lise öğrencisi okula giderken tabanca ile öldürüldü. Failin kimliği belirlenirken, olayın 'kız meselesi' olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

Samsun Anadolu Lisesi 10'uncu sınıf öğrencisi Cihan Semizoğlu ve 9'uncu sınıf öğrencisi Ahmet Genç, okula giderken Samsun Doğum ve Çocuk Hastanesi önünde bir kişinin silahlı saldırısına uğradı.

Saldırı sonucu vücutlarına üçer kurşun isabet eden öğrenciler, yaralı olarak kaldırıldıkları hastanede hayatlarını kaybetti.

Polisin olayın ardından kaçan ve siyah bere takan saldırganı arama çalışmaları sürerken, Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Gökçınar, ''failin kimliği belirlendi. Soruşturma sürdüğü için kimliğini açıklayamıyoruz. En kısa zamanda yakalanacak'' dedi.

Emniyet Müdürü: "Fail öğrenci olabilir"

Emniyet Müdürü Mustafa İlhan da, ''olayın sebebini netleştirmeye çalışıyoruz. Bir kız meselesi olabileceği üzerinde duruyoruz. Burada öğrencilerden tahminimize göre birisi hedefti, diğerinin de arkadaşı olduğu için yanında böyle bir olaya maruz kaldığını düşünüyoruz'' dedi.

İlhan, failin öğrenci olup olmadığı yolundaki bir soru üzerine ise ''tahminimiz bu yönde'' yanıtını verdi.

Samsun Anadolu Lisesi bugün Valilik kararıyla tatil edildi. Emniyet Müdürlüğü ekipleri de il merkezindeki diğer okulların önlerinde güvenlik tedbirleri artırdı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber