Müdürle öğretmenin kavgası mahkemelik

Ders kitaplarını atan müdür tarafından yumruklanan fizik öğretmeni, sopayla müdürün parmağını kırdı. Her iki tarafa da yaralama ve hakaret davası açıldı

Kaynak : Sabah
Haber Giriş : 13 Mart 2014 06:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Müdürle öğretmenin kavgası mahkemelik

İstanbul Nuri Akın Anadolu Lisesi'nde fizik öğretmeni ile müdür, öğretmen odasındaki fizik kitaplarının geri dönüşüm kutusuna atılması sebebiyle kavgaya tutuştu. Müdür öğretmeni yumruklarken, öğretmen de eline geçirdiği sopa ile müdürün parmağını kırdı.

İlginç olay şöyle gelişti: Nuri Akın Anadolu Lisesi'nde fizik öğretmeni olarak görev yapan İbrahim Ayçiçek'in ders kitapları, öğretmen odasının kitaplığında bulunuyordu. Olay günü odaya girince kitapların yerinde olmadığını fark eden Ayçiçek, görevlilere kitaplarının nerede olduğunu sorduğunda, ilginç bir cevap aldı. Müdür İbrahim Şentürk, kitapları geri dönüşüm kutusuna attırmıştı. Ayçiçek iddiaya göre müdürün yanına giderek kitaplarını neden geri dönüşüme attırdığını sorduğunda "Sana hesap mı vereceğim?" yanıtını aldı. Karşılıklı hakaretlerin edildiği kavga sırasında müdür Şentürk, fizik öğretmenini yumruk ve tekme ile darp etti. Bu sırada eline bir sopa geçiren Ayçiçek de müdürü darp etti. Kavgada müdür İbrahim Şentürk'ün parmağı kırıldı.

Taraflar karşılıklı şikayetçi olunca olay savcılığa taşındı. Memur Suçları Savcılığı , doktor raporları, tanık anlatımları ve yapılan idari soruşturmanın sonucunu da göz önüne alarak hem müdür hem de öğretmen hakkında yaralama ve tehdit suçlarından dava açtı. İki eğitimcinin davası ilerleyen günlerde Asliye Ceza Mahkemesi'nde başlayacak.

Dilek YAMAN

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber