Erdoğan: İntihar komandosu yargı mensupları var

Başbakan Erdoğan, "Bunların intihar komandosu yargı mensupları var. Dinliyorlar, bir de oralara işi düştüğü zaman kalkıyorlar onları da bir kapıdan alıp, öbür kapıdan bırakıyorlar" dedi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 21 Mart 2014 17:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Erdoğan: İntihar komandosu yargı mensupları var

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Erzurum mitinginde halka hitap ediyor.

Başbakan Erdoğan'ın konuşmasında öne çıkan başlıklar şöyle:

"Biz hükümet olarak maalesef Pensilvanya'daki bu zatın yalanlarına maalesef aldandık. Başka hesapların peşinde olduğunu bilemedik. Başka niyetlerle yol yürüdüğünü bilemedik. Başkalarının hesabına çalıştığını maalesef bilemedik. İyi niyetimizin kurbanı olduk.

Sadi Efendi'den şikayetçi olan genç, Pensilvenya'daki zat. Görüyor musunuz? Jandarmaya gitmiş, 'Sadi Efendi Atatürk aleyhine konuşuyor' diye şikayette bulunmuş ve bu yalanla da Sadi Efendi'yi tutuklattırmış. Görüyorsunuz değil mi? Takiyenin, yalanın, fitnenin ne zaman başladığını görüyorsunuz değil mi?

Said-i Nursi'yi seviyorum diyorsun yalan söylüyorsun. Said-i Nursi kaçıp gitmedi. Onu Sibirya'ya sürdüler, Sibirya'dan fırsatını bulup yurduna döndü. Buraya kaçtı geldi. Sen niye Pensilvanya'da duruyorsun? Sorduklarında inzivaya çekilmiş orada. Ya inziva için Pensilvanya mı? Medine'ye git, Mekke'ye git. Erzurum'a gel. Konya'ya gel. Bizim nerelerimiz var. Bu topraklarda inzivaya çekilmek için bizim ne yerlerimiz var.

Ne diyor, 'Bir ceketim var' diyor. O da yalan, hem de kuyruklu yalan. Bu nasıl bir ceket? İçine CHP sığıyor, MHP sığıyor, bu nasıl bir ceket ki içine holdingler de sığıyor, şirketler sığıyor, ananaslar sığıyor, tespihler sığıyor, milyarlarca dolarlar sığıyor, kurban derileri sığıyor, himmetler sığıyor. Ne ceketmiş.

Bunların intihar komandosu yargı mensupları var. Dinliyorlar, dinleme ile kalmıyorlar. Bir de oralara işi düştüğü zaman kalkıyorlar onları da bir kapıdan alıp, öbür kapıdan bırakıyorlar. Yazık."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber