Erdoğan: Bunlar şantajcı bunların veri depoları var

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Erdoğan, partisinin Ankara mitinginde halka hitap ediyor.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 22 Mart 2014 17:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Erdoğan: Bunlar şantajcı bunların veri depoları var

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Ankara mitinginde yaptığı konuşmada, Ankara'nın ilçelerini tek tek sayarak, gönülden selamladığını söyledi.

Başbakan Erdoğan'ın konuşmasında öne çıkan bazı başlıklar şöyle:

"Bu Ankara çok şeylere şahit oldu. Bu Ankara nice millet sevdalılarına ama nice millet düşmanlarına şahit oldu. Bu Ankara kendi şahsi, hırsı, çıkarı ve ikbali için Türkiye'nin, milletin istikbalini ateşe vermeşe çalışan nice zalime şahit oldu. Ama asla Ankara umudunu kaybetmedi. Ankara her gün batan güneşin yeniden doğacağına, karanlıkların her sabah yeniden aydınlanacağına gönülden inandı"

"CHP'de isimler değişebilir, CHP solcu gibi, ülkücü gibi görünebilir, CHP dindar gibi, din düşmanı gibi görünebilir ama CHP, CHP'dir. CHP kafası değişmez, CHP tavrı, CHP duruşu asla değişmez. Bundan 70 yıl önce milleti küçümsüyorlardı, inanın bugün de küçümsüyorlar"

"Şimdi bu bozkurt işaretini gitsinler, 12 Eylül öncesinde öldürülen solculara, ülkücülere izah etsinler. CHP, gitsin bu ülkücü adayını on yıllardır istismar ettiği isimlere izah etsin. Kiralık adayla siyaset olmaz. Organ nakli yapar gibi aday transfer ederek siyaset yapılmaz. Dokuları uyuşmayan organlar bünyeye uyum sağlayamaz. İlkeleri ayaklar altına alarak siyaset yapılmaz"

"Bunlar şantajcı, bunların veri depoları var. Her an her yerden bir şeyler çıkarırlar ve bunlar evlerin çevrelerinde de örgütlenmişler. Oralarda evler kiralayıp oralardan da dinleyebilirler, gözetleyebilirler, böyle hain bir örgüt bunlar"

"Şu anda hain bir terör örgütü var. Bu bir terör örgütü. Buna karşı gerekli tedbirleri almak bizim görevimiz. Bu Pensilvanya, kasetle CHP'nin genel başkanını indirdi"

"Bazıları diyor ki 'Başbakanım haşhaşi ağır olmuyor mu?' Haşhaşi bunların yanında elleri öpülür, elleri. Çünkü teknoloji o kadar ileri değil di o zaman. Bunlarda her numara var. Bildiklerimi anlatamıyorum"

Ayrıntılar geliyor...

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber